reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja siedzę na ławeczce, dziś 5dpo. Najdłuższy tydzień przede mną ale raczej się nie udało więc nie wiem czy jest sens testować za tydzień...
może zatestujemy razem za tydzień? Ja się dzisiaj pośpieszyłam i wiem, że to nie zadziałało na mnie pozytywnie ale cały czas mam nadzieję… wczoraj śnił mi się niemowlak z pięknymi oczami 🥺 co ten mózg mi tworzy to jakiś obłęd…

reklama
Dziewczyny a jak wy zaczynacie sex room ? Bo jedni co trzy dni, jeden lekarz codzinnie 🤷‍♀️
Do tej pory codziennie, ale zmieniamy taktykę. Jestem skłonna uwierzyć, że za bardzo się nakręcałam, więc teraz wracając do gry planuję 2 miesiące popróbować na spontanie i bez myślenia o zapłodnieniu. Jak nie wyjdzie to w czerwcu wysyłam starego na trzepanko do badania.

Do tej pory codziennie, ale zmieniamy taktykę. Jestem skłonna uwierzyć, że za bardzo się nakręcałam, więc teraz wracając do gry planuję 2 miesiące popróbować na spontanie i bez myślenia o zapłodnieniu. Jak nie wyjdzie to w czerwcu wysyłam starego na trzepanko do badania.
My poszliśmy na badanie po 2 miesiącach starania (strasznie się nakręciłam) ze względu na wykonywany zawód 🙋🏼‍♀️

reklama
Dzień dobry 😎 updateujcie
Ja się w końcu doczekałam @ po 40 dniach 😁 I w końcu wracam do gry! 😎
Nigdy nie podejrzewałam że będę się cieszyć ze spadku bety ... taki troche śmiech przez łzy ...
Tak jak i ja wyczekiwałam @ i się w końcu ucieszyłam...
ej ja tez. Wiem ze finisz był w środę przed poniedziałkowa owulka i w środę po owulce a jednak miałam nadzieje i musiałam zatestowac. Po prostu idiotka
My się nawet nie staraliśmy bo lekarz nie pozwolił, ale też się nie zabezpieczaliśmy i bez protekcji było AŻ 2 razy, nie wiem kiedy miałam owu, ale jak dobijała do 40 dni to też miałam małą nadzieję że może się udało... 🙈😃
U mnie wszystko wskazuje na to że zaczęłam 1dc . W piątek wizyta i mam maleńka nadzieję że lekarz da zielone światło więc po majówce byłoby testowanie 😄
Ooo to przyszedł Ci szybciej niż mi. Gdybym dostała @ tak jak zawsze, to już bym była blisko owu 🙄 A tu dopiero 2dc i wszystko przedemną.

Do góry