L
Ladycarooo
Gość
No to ja z kolei odwrotnie - negatywy mnie nie smucą (nie znam prkatycznie innego stanu niż negatyw), a nie mogę wytrzymać trwajac w nieweidzy xDmnie tak smucą te negatywy ze wole odkładać to w czasie hahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja z kolei odwrotnie - negatywy mnie nie smucą (nie znam prkatycznie innego stanu niż negatyw), a nie mogę wytrzymać trwajac w nieweidzy xDmnie tak smucą te negatywy ze wole odkładać to w czasie hahah
Ja np czuję tylko z lewej strony, z prawej nigdy, a mam potwierdzoną owu z obu stron. To całkiem normalne, ze się nie odczuwaDziewczyny, czy któraś z was nie odczuwa owulacji? Pytam, ponieważ ja nigdy mie zauważyłam u siebie czegoś takiego. Zdarzają mi się jakieś pojedyńcze kłócia w tej okolicy ale to nie na owulacje, tylko tak wyrywkowo w ciągu całego cyklu. Chcę się wybrać na monitoring, ale chętnie poznam wasze sytuacje, czy któraś ma potwierdzoną owulację, a nie ma totalnie żadnych objawów
no to ja wole nie wiedzieć i żyć w nadziei, niż się zawieśćNo to ja z kolei odwrotnie - negatywy mnie nie smucą (nie znam prkatycznie innego stanu niż negatyw), a nie mogę wytrzymać trwajac w nieweidzy xD
Ja od kilku miesięcy chodzę na monitoringi i gdyby nie testy owulacyjne i monitoringi to bym nie wiedziała, że mam owulacje. Nie mam żadnych objawów, nawet śluzu płodnego na zewnątrzDziewczyny, czy któraś z was nie odczuwa owulacji? Pytam, ponieważ ja nigdy mie zauważyłam u siebie czegoś takiego. Zdarzają mi się jakieś pojedyńcze kłócia w tej okolicy ale to nie na owulacje, tylko tak wyrywkowo w ciągu całego cyklu. Chcę się wybrać na monitoring, ale chętnie poznam wasze sytuacje, czy któraś ma potwierdzoną owulację, a nie ma totalnie żadnych objawów
no są 2 typy ludzino to ja wole nie wiedzieć i żyć w nadziei, niż się zawieść
Ja nie mam objawówDziewczyny, czy któraś z was nie odczuwa owulacji? Pytam, ponieważ ja nigdy mie zauważyłam u siebie czegoś takiego. Zdarzają mi się jakieś pojedyńcze kłócia w tej okolicy ale to nie na owulacje, tylko tak wyrywkowo w ciągu całego cyklu. Chcę się wybrać na monitoring, ale chętnie poznam wasze sytuacje, czy któraś ma potwierdzoną owulację, a nie ma totalnie żadnych objawów
twój zdecydowanie lepszy! robisz i wiesz na czym stoisz, a nie czekasz jak na skazanie heheno są 2 typy ludzi
e tam, każdy sobie radzi jak umie najlepiej i jak dla jego zdrowia psychicznego najlepiejtwój zdecydowanie lepszy! robisz i wiesz na czym stoisz, a nie czekasz jak na skazanie hehe