reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

No to ja z kolei odwrotnie - negatywy mnie nie smucą (nie znam prkatycznie innego stanu niż negatyw), a nie mogę wytrzymać trwajac w nieweidzy xD
Ja sobie nakupowałam tyle testów z alledrogo, że od 20dc codziennie po jednym sobie strzelam na dzień dobry ;) No wkurzam się, że są białe i nawet cienia cienia nie ma ale wolę chyba faktycznie tak niż czekać do dnia @

reklama
Ja sobie nakupowałam tyle testów z alledrogo, że od 20dc codziennie po jednym sobie strzelam na dzień dobry ;) No wkurzam się, że są białe i nawet cienia cienia nie ma ale wolę chyba faktycznie tak niż czekać do dnia @
Ja też mam zapas testów, ale ja to raczej z tych ciepliwych i robię zazwyczaj dzień przed okresem, który zawsze przychodzi o czasie... Na ciążowym jeszcze dwóch kresek nie dane mi było zobaczyć

Dziewczyny, jestem po wizycie u nowego gina. Zrobił usg i powiedział, ze wszystko wyglada ładnie. Tylko pęcherzyka dominującego brak… wczoraj test owu prawie pozytywny, dzisiaj 16 dc i kreska już słabsza, wiec nadzieje na ten cykl przepadły. Dostałam receptę na 3 opakowania duphastonu, będę brać pierwszy raz. Jeśli następne 3 miesiące się nie uda, to już ruszymy ze wszystkimi badaniami… + mam jeszcze skierowanie na razie na podstawowe badania krwi. Trochę to przygnębiające, że zdrowa 25 latka nie ma owulacji… :( pytałam czym to może być spowodowane, odpowiedział, że będziemy się badać w kierunku PCO.

no,ja też dużo waliłam testów z allegro aż mnie w uja zrobił i dostałam co chciałam :p

reklama
Do góry