reklama
Z
zaz208622
Gość
Jesu mam tak samo blade testy jak moja dupa, a powinna nadchodzić owulacja [emoji24]
Jajniki napierdzielają jak złe, a owulaki strasznie żałosne. Tyle, że ja acc od dziś biorę
Jajniki napierdzielają jak złe, a owulaki strasznie żałosne. Tyle, że ja acc od dziś biorę
Myślicie ze ACC może przesunąć owulacje ?
Jutro powinnam mieć pik (wg monitoringu który robie ja sama [emoji23]) a tu tak bladych testów jeszcze nigdy nie mialam [emoji2374] myslalam ze moze za dużo pije i rozcieńczam ale teraz już zwątpiłam ....
lady_in_blue
Fanka BB :)
W pierwszym cyklu symulowanym nie udało mi się w ogóle wyłapać piku ale potem się okazało, że owu była 10-11 dnia cyklu. Może już po piku a jajniki napierdzielają, bo to się właśnie dzieje ?Jesu mam tak samo blade testy jak moja dupa, a powinna nadchodzić owulacja [emoji24]
Nadzieja86
Początkująca w BB
Hej
Dziewczyny ile czekaliście na wyniki progesteronu ?
Robiłam dziś o 7 rano i ciagle cisza
coca
Hej
Robiłam dziś o 7 rano i ciagle cisza [emoji2370]
Ja miałam wyniki zawsze wczesnym popołudniem
Bibi89
Ja zaczelam 2 dni temu czyli w 9dc. I dziś (11dc) są bledsze niż w dzień kiedy zaczelam. Pik ostatnio wychodził mi pięknie w 12dc wiec zobaczymy. ACC wypije chyba o 8 rano zeby wieczorem coś wyłapacJesu mam tak samo blade testy jak moja dupa, a powinna nadchodzić owulacja [emoji24]
pluto_nova
Moderator
u mnie jakoś 2 dni, bo jest wysyłany do Wrocławia (proga akurat na miejscu nie robią)Hej
QueenK
Ja dziś też miałam konsultację online. Dowiedziałam się, że mam powtórzyć zestaw z zeszłego miesiąca czyli 3-5 dc miovella nac, wiesiołek do owu, dołożył mi glucophage xr, duphaston od 15do 25 dc 2x1 i mąż ma zrobić badania. Generalnie powiedział, że dopóki męża nie wykluczymy to tylko się mam suplementowaćvtym wszystkim na spokojnie…Ja już po wizycie i dalej nic nie wiem... Pęcherzyk dalej jest, taki sam, więc nie pękł i nie sądzę, żeby do tego doszło... Na pytanie dlaczego tak się dzieje, że temperatura i wszystko inne wskazuje, że owulacja się odbyła otrzymałam odpowiedź, że czasem tak bywa i nie ma na to wytłumaczenia Tylko się wkurzyłam, bo oczywiście dowalił najlepszą rzeczą, którą tu lubimy, czyli ściągnąć klapki z oczu, wyluzować się, bo się blokujemy psychicznie Nawet dobrze nie przejrzał moich wyników i usg, które przyniosłam od początku starań, żeby zaznajomić się z moją historią... Nie zalecił kontroli następnego cyklu, żeby się przekonać czy to jednorazowa akcja z tym niepękniętym pęcherzykiem, czy to się powtarza... Stwierdził, że jest mała niedomoga lutealna i przepisał proga (wg niego mam brać od 16dc do 25dc 2x1). Oczywiście zlecił badanie nasienia (na które chcemy się na dniach umówić i to już było w planach od dawna), bo nowy mąż bez dzieci, a ja już mam dwójkę, więc raczej nie u mnie leży problem... Powiem Wam, że wyszłam zła, bo poczułam jakby machnął na mnie ręką, że przesadzam i na odczepnego przepisał cukierki...
Także w tym cyklu nic z tego nie będzie, zapas testów przesuwa się na kolejny miesiąc... Zrobimy badania nasienia i wracam do swojego lekarza (on właśnie kazał nam zrobić badanie nasienia i z tyłu głowy mamy też do zrobienia drożność). Nie wiem co mam myśleć...
Dziewczyny chce sobie zamówić na Allegro te miliardy testów owu i ciążowych, które polecacie?
reklama
lady_in_blue
Te z Amazonu easy@home mi się lepiej sprawdzają niż te tanie pakiety z Allegro.Ja dziś też miałam konsultację online. Dowiedziałam się, że mam powtórzyć zestaw z zeszłego miesiąca czyli 3-5 dc miovella nac, wiesiołek do owu, dołożył mi glucophage xr, duphaston od 15do 25 dc 2x1 i mąż ma zrobić badania. Generalnie powiedział, że dopóki męża nie wykluczymy to tylko się mam suplementowaćvtym wszystkim na spokojnie…
Dziewczyny chce sobie zamówić na Allegro te miliardy testów owu i ciążowych, które polecacie?
Podziel się: