reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

No nie wiem, ja tam uważam, że mamy realny wpływ na świat jaki nas otacza. I jeśli uważam, że coś jest złe i szkodliwe to o tym mówię głośno bo być może chociaż jedna osoba dzięki temu pomyśli o realnych zagrożeniach wynikających z takich zachowań.

reklama
I będziesz mieć ogromny wpływ na to jak wychowane będzie Twoje dziecko i to jest super! I zgadzam się że udukacja seksualna leży i kwiczy ale każdy wychowa dziecko tak jak chce i nie możemy nic nikomu narzucać. To rodzice odpowiadają za edukację swoich dzieci. Nie wiem ile z tych dziewczyn które "kaczuszkują" na forum faktycznie "kaczuszkuja" tez w życiu realnym ale nie widzę powodu robienia tego problemu 🤷🏽‍♀️ ważne jest to co my przekażemy naszym dzieciom, ja chcialabym żeby moje dziecko w przyszłości akceptowało i szanowały innych nawet jeśli "kaczuszkują" 🤷🏽‍♀️

Nie do końca się zgodzę bo pomyśl, że potem te dzieci rosną i zostają np. ministrem edukacji ;) albo są po prostu wyborcami

No nie wiem, ja tam uważam, że mamy realny wpływ na świat jaki nas otacza. I jeśli uważam, że coś jest złe i szkodliwe to o tym mówię głośno bo być może chociaż jedna osoba dzięki temu pomyśli o realnych zagrożeniach wynikających z takich zachowań.
Zeby wszystko było tak złe i szkodliwe jak używanie infantylnych słów na forum ineternetowym to byśmy żyli w idealnym świecie 🤷🏽‍♀️😁

Myślę, że to niesie za sobą dużo większe konsekwencje, których nikt nie chce widzieć.
Jak na przykład brak reakcji na molestowanie. Do tego świadomość własnego ciała niestety jest niezbędna.
I jakby nie przekonuje mnie idea, że jak coś jest mało szkodliwe to mogę olać, a jak bardziej to już nie.
Szkodliwe to szkodliwe, ja od siebie wymagam reakcji, ale nie zmuszam do niej każdego.
Zeby wszystko było tak złe i szkodliwe jak używanie infantylnych słów na forum ineternetowym to byśmy żyli w idealnym świecie [emoji2374][emoji16]

Kochane, podpowiedzcie proszę bo mój lekarz nie odpisuje…jestem teraz na cyklu stymulowanym i ma to ogromne znaczenie… pierwszy dzień cyklu liczę od bóli, czy krwawienia? Przed poronieniem miałam zawsze bóle i tego samego dnia krwawienie, teraz się pozmieniało…

I mam drugie pytanie czy którejś z Was po dłuższym zażywaniu progesteronu No Prolutex tez pojawiło się krwawienie z nosa? Mam mega wysuszoną śluzówkę, żadnych katarów, tylko ból głowy i to krwawienie plus zeschnięty nos w środku.

Uściski i czekam na wieści z testowania vet trzymając kciuki.
Ps. Witam tez ciepło Nowe Staraczki 🌷
Podrzucam do góry, bo przepadło w dyskusji seks vs mizianie vs bzykanie

A ja tak odbiegając od bieżącego wątku mam dziwna rozkmine... Ginekolog czepia się ostatnio mojego endometrium że przed owulacja ma tylko 7 mm... Dziwne o tyle że kilka miesięcy temu mówiła że 7 jest ok ale szczegół 🤣 tak czytam sobie co robić żeby zwiększyć grubość endometrium i trafiłam na wątek o globulkach z sildenafilem - pierwszy raz słyszę i mam pytanie czy któraś z Was wie o tym coś więcej lub może miała przepisywane? 🙂

A ja tak odbiegając od bieżącego wątku mam dziwna rozkmine... Ginekolog czepia się ostatnio mojego endometrium że przed owulacja ma tylko 7 mm... Dziwne o tyle że kilka miesięcy temu mówiła że 7 jest ok ale szczegół 🤣 tak czytam sobie co robić żeby zwiększyć grubość endometrium i trafiłam na wątek o globulkach z sildenafilem - pierwszy raz słyszę i mam pytanie czy któraś z Was wie o tym coś więcej lub może miała przepisywane? 🙂
Ja bym poszła jednak w wino 😁😁 czerwone wino podobno dobrze wpływa na endometrium 😁 przypadek? 🤣 mozesz zagryzać migdałami (chyba to były migdaly)

reklama
Do góry