reklama
pluto_nova
Moderator
U mnie już po owu, dzisiaj temperatura poszła w górę, a szyjka poszła w dół i się zamknęła w sobie Trochę jestem zawiedziona, bo wczoraj nie udało nam się podziałać, więc muszą wystarczyć te 3 dni bzykania przed samą owu W dni płodne byłam pewna, że to ten cykl i jakże opadła mi ta pewność w dzisiejszy poranek
Załączniki
Tinulka
Moderator
Trzymam kciuki żeby przedowulacyjne bzykanko wystarczyłoU mnie już po owu, dzisiaj temperatura poszła w górę, a szyjka poszła w dół i się zamknęła w sobie Trochę jestem zawiedziona, bo wczoraj nie udało nam się podziałać, więc muszą wystarczyć te 3 dni bzykania przed samą owu W dni płodne byłam pewna, że to ten cykl i jakże opadła mi ta pewność w dzisiejszy poranek
Bibi89
Fanka BB :)
Siedzę właśnie w laboratorium i teraz czuję wasz ból płacenia za badania ... NIGDY WIECEJ.
TSH, FT3 i FT4 - 122 euro
Moje skąpstwo pozwoliło mi na zrobienie samego TSH za 37 euro i będę grzecznie czekać na nowy cykl z pakietem od endokrynologa zeby juz nie wydac ani centa niepotrzebnie
Etid. Oczywiście to TSH robie tylko dlatego że już wstyd było mi wyjsc stamtąd skoro weszlam
TSH, FT3 i FT4 - 122 euro
Moje skąpstwo pozwoliło mi na zrobienie samego TSH za 37 euro i będę grzecznie czekać na nowy cykl z pakietem od endokrynologa zeby juz nie wydac ani centa niepotrzebnie
Etid. Oczywiście to TSH robie tylko dlatego że już wstyd było mi wyjsc stamtąd skoro weszlam
Karola270984
Witam się kochane w ten ponury piątek. U mnie temperatura cały czas powyżej 37 test 5 dni przed @ biel vizira o czulosci 10 z samego rana wiec nie robie sobie nadziei na nic innego jak Vizir
Karola270984
L
Ladycarooo
Gość
siemaCześć wszystkim
Z
zaz208622
Gość
Ja mam kupione na ten cykl i czekają
Używała ktoras z was te testy??
reklama