reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
U mnie już po owu, dzisiaj temperatura poszła w górę, a szyjka poszła w dół i się zamknęła w sobie 🤣 Trochę jestem zawiedziona, bo wczoraj nie udało nam się podziałać, więc muszą wystarczyć te 3 dni bzykania przed samą owu 🙈🙉🙊😂 W dni płodne byłam pewna, że to ten cykl i jakże opadła mi ta pewność w dzisiejszy poranek 😝

Załączniki

• Screenshot_20220128_080908.jpg
    Screenshot_20220128_080908.jpg
    103,9 KB · Wyświetleń: 54
U mnie już po owu, dzisiaj temperatura poszła w górę, a szyjka poszła w dół i się zamknęła w sobie 🤣 Trochę jestem zawiedziona, bo wczoraj nie udało nam się podziałać, więc muszą wystarczyć te 3 dni bzykania przed samą owu 🙈🙉🙊😂 W dni płodne byłam pewna, że to ten cykl i jakże opadła mi ta pewność w dzisiejszy poranek 😝
Trzymam kciuki żeby przedowulacyjne bzykanko wystarczyło ✊

Siedzę właśnie w laboratorium i teraz czuję wasz ból płacenia za badania ... NIGDY WIECEJ.
TSH, FT3 i FT4 - 122 euro 😱😱
Moje skąpstwo pozwoliło mi na zrobienie samego TSH za 37 euro i będę grzecznie czekać na nowy cykl z pakietem od endokrynologa zeby juz nie wydac ani centa niepotrzebnie 🤣🤣🤣

Etid. Oczywiście to TSH robie tylko dlatego że już wstyd było mi wyjsc stamtąd skoro weszlam 🤣

Witam się kochane w ten ponury piątek. U mnie temperatura cały czas powyżej 37 test 5 dni przed @ biel vizira o czulosci 10 z samego rana wiec nie robie sobie nadziei na nic innego jak Vizir 🤷🏻‍♀️

@Bibi89 Ja dziś za tsh, morfologię, wit d, b12, glukozę+insulinę i ofc progesteron (23dc) zapłaciłam 260 zł , teraz jeszcze po 200 zł za monitoring i tak przebiedujemy ten luty 🙃🙃🙃

reklama
Hejo, jak tam dziewczyny te z długimi cyklami ruszyło się coś u was? 😁 U mnie dzisiaj 43 dc ale pojawiło się brązowe plamienie nigdy nie miałam ale podejrzewam że to zwiastun nadchodzącej @ także chyba nie dobije do 50 dc 😁 oby 🤣

Do góry