reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Hej kochane, jestem tu nowa. I mam dylemat. Też staramy się o dzidziusia:) kochaliśmy się z mężem w dni płodne i podczas owulacji. Od tej pory bardzo bolą mnie piersi, plecy, czasem brzuch. I to mnie dziwi, bo po owulacji bol piersi mijał i pojawiał się dopiero 3-4 dni przed @. Obecnie jestem 6 dni przed @. Czy to może oznaczać ciąże? :)

reklama
Hej kochane, jestem tu nowa. I mam dylemat. Też staramy się o dzidziusia:) kochaliśmy się z mężem w dni płodne i podczas owulacji. Od tej pory bardzo bolą mnie piersi, plecy, czasem brzuch. I to mnie dziwi, bo po owulacji bol piersi mijał i pojawiał się dopiero 3-4 dni przed @. Obecnie jestem 6 dni przed @. Czy to może oznaczać ciąże? :)
Może. Ale nie musi. Szanse są, powiedziałabym, 50:50.

Wlansie rozkręca mi się @ więc, potrzebuje planu działania żeby nie zwariować🤷‍♀️
Jesteśmy po badaniu nasienia przede mną w najbliższym czasie hsg.
Żaden lekarz nie skierował mnie na badanie hormonów, ten nowy od razu skierowanie na hsg, zastanawia mnie dlaczego?
Większość hormonów robilam już jakiś czas temu na własną rękę, ale myślałam że jakiś lekarz mnie pokieruje też.
Trochę dziwne, że lekarz nie kazał zrobić badań hormonalnych. Wydaje mi się, że to taka podstawa.

6 dni przed okresem to jesteś tydzień po owulacji.
Więc jeśli uważasz, że już masz objawy ciąży to po prostu zrób test?
Nie ma objawów ciąży bez ciąży więc po co rozmyślać skoro wystarcz osikać patyk

Powiedzcie mi, czy do histero i laparoskopii są potrzebne jakieś wskazania? Czy po prostu mogę pogadać z moją gin czy możemy ten zabieg u mnie wykonac? Hsg robiłyśmy w listopadzie.

reklama
Do góry