reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Jedzie do mnie, jutro będzie pewnie.
A co do laparoskopii i histeroskopii to u mnie było to po prostu częścią diagnostyki
To pogadam z ta swoją dr, tylko nie chce zeby pomyślała, ze próbuje być mądrzejsza od niej i leczę się z internetem 🙄 zaczęłam tez dzisiaj czytać o immunologii i paśniku, nie wiem czy jest sens się do niego zgłaszać na moim „etapie” 🙄 czasami mam wrażenie, ze robię za malo i wszystko mi umyka a czasem wręcz, ze panikuje i próbuje łapać wszystkie sroki za ogon jednocześnie 🙄

reklama
Mi przyszły wczoraj jakieś zioła ojca sroki 3 do tego muszę zakupić to acc i czekam na nowy cykl😹Dzisiaj mnie w nocy tak cycki bolały ze spać nie mogłam 🤣ale tak mam co jakiś miesiąc przed @ wiec nie obstawiam ciazy

Wlansie rozkręca mi się @ więc, potrzebuje planu działania żeby nie zwariować[emoji2368]
Jesteśmy po badaniu nasienia przede mną w najbliższym czasie hsg.
Żaden lekarz nie skierował mnie na badanie hormonów, ten nowy od razu skierowanie na hsg, zastanawia mnie dlaczego?
Większość hormonów robilam już jakiś czas temu na własną rękę, ale myślałam że jakiś lekarz mnie pokieruje też.

Jeśli badania były wciąż aktualne to widocznie nie było potrzeby ich powtarzać [emoji6]

Powiedzcie mi, czy do histero i laparoskopii są potrzebne jakieś wskazania? Czy po prostu mogę pogadać z moją gin czy możemy ten zabieg u mnie wykonac? Hsg robiłyśmy w listopadzie.

Wskazaniem jest choćby odpowiednio długi czas starań [emoji16] a jeśli w wywiadzie są np. przebyte operacje to tym bardziej. Prywatnie zrobią Ci to bez gadania pewnie. Mi na NFZ tez bez gadania robili, ale może dobrze wtedy trafiłam.

a to prawda i zawsze tak jest ze taka osoba wrzuca pierwszego posta a drugi jest z dodatnim testem
Niektórzy ludzie lubią jak ktoś im zazdrości. Jak wrzuci pozytywa kobietom w ciąży to raczej ich to nie ruszy a tutaj wiedzą, że znajdą się w centrum zainteresowania bo ktoś im "pozazdrości". Albo po prostu brak im taktu 🤷‍♀️

Niektórzy ludzie lubią jak ktoś im zazdrości. Jak wrzuci pozytywa kobietom w ciąży to raczej ich to nie ruszy a tutaj wiedzą, że znajdą się w centrum zainteresowania bo ktoś im "pozazdrości". Albo po prostu brak im taktu 🤷‍♀️
wątków na temat testów czy jestem w ciąży czy nie jest mnustwo

reklama
Do góry