reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Mnie właśnie po 4 jakieś załamanie złapało. Wcześniej to zwalałam, że może nie trafialiśmy, że byłam przeziębiona, że brat covida przyniósł i byłam zestresowana. Ten cykl był tym idealnym (no w sumie oprócz tego, że mąż mi szyjkę poobijał i bolała mnie 5 dni...) więc jak się nie udało, to czemu ma się udać innym razem? Wiem że głupoty piszę ale takie mam teraz myśli. Jedynie co mnie pocieszyło to zajrzałam na wątek staraczek z poprzednich lat i w końcu każdej się udaje.

Teraz mąż się śmieje, że robimy wszystko tak jak w pierwszym udanym cyklu 😂
Sorry za tę smęty ;/

A o tym kubeczku słyszałam, widziałam że ma pozytywne opinie.
Nie żadne smęty. Ja cię doskonale rozumiem, bo im dalej w las ze staraniami tym bardziej jestem podłamana. Może za dużą presję na sobie wywieram, nie wiem. Ale za każdym razem boli mnie tak samo jak widzę negatywny test.

reklama
Dzień dobry [emoji6]
Jakie badania za Wami? Bo po 2 latach to pewnie już większość. Znaleźliście przyczynę?
Lekarz twierdzi, że wszytsko jest okej.. Badań konkretnych nie robiliśmy jeszcze teraz po @ pewnie nasz ginekolog nam zleci badania. Sama nawet nie wiem jakie zrobić.... ☹️

A czy na nfz też są w stanie zrobić monitoring?
[/QUOTE]
🙂 i teraz to strasznie zabrzmi jak tylko będzie im się chciało. Więc proponuję iść i wprost powiedzieć czego się oczekuje.

No badań do zrobienia jest w zasadzie niekończąca się ilość więc na jakiej postawie lekarze twierdzili, że jest ok?
Macie chociaż badanie nasienia, potwierdzone owulacje czy drożność?
Lekarz twierdzi, że wszytsko jest okej.. Badań konkretnych nie robiliśmy jeszcze teraz po @ pewnie nasz ginekolog nam zleci badania. Sama nawet nie wiem jakie zrobić.... [emoji3525]

reklama
Do góry