reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Witam moje kochane Staraczki 😘 Miałyście racje - ovitrelle nie utrzymuje się 17dni w organizmie. Dzisiaj byłam na Usg oraz pobraniu krwi i okazuje się , że będzie mała dzidzia 🥰 Po tylu latach starań się udało. Były juz rozmowy na temat In vitro , ale dzięki Bogu udało się poprzez zastrzyki - Ovaleap oraz Ovitrelle przy wielkości pęcherzyka 18mm. To było nasze trzecie podejście przy stymulacji. Chciałam Wam napisać żebyście nigdy nie traciły wiary bez względu na to ile miesięcy/lat starań upłynęło. Oczywiście jeśli pozwolicie zostanę z Wami, aby moc Was wspierać w każdej chwili starań 💓 🫂

Witam moje kochane Staraczki 😘 Miałyście racje - ovitrelle nie utrzymuje się 17dni w organizmie. Dzisiaj byłam na Usg oraz pobraniu krwi i okazuje się , że będzie mała dzidzia 🥰 Po tylu latach starań się udało. Były juz rozmowy na temat In vitro , ale dzięki Bogu udało się poprzez zastrzyki - Ovaleap oraz Ovitrelle przy wielkości pęcherzyka 18mm. To było nasze trzecie podejście przy stymulacji. Chciałam Wam napisać żebyście nigdy nie traciły wiary bez względu na to ile miesięcy/lat starań upłynęło. Oczywiście jeśli pozwolicie zostanę z Wami, aby moc Was wspierać w każdej chwili starań 💓 🫂
Gratulacje 😊 Cudnie się czyta takie wiadomości. 😍

gratki ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Część ja odstawiam fuphaston bo test negatywny i czekam na @,przynajmniej hormony próbie i będę miała aktualne wyniki i działamy pewnie bardziej inwazyjnie znowu..

Kurde zaczynam się zastanawiać czy czekać ten jeden cykl po biochemie czy już od razu brać się do roboty... Jakoś brakuje mi cierpliwości żeby miesiąc czekać 😩 myślicie że ten cykl może mieć normalnie owulację i próbować czy lepiej poczekać do następnego cyklu żeby się wszystko unormowało? Bety nie sprawdzalam z krwi, jedynie testy sikane to już tydzień temu nie pokazywały ciąży, a dzisiaj teoretycznie 12 dzień cyklu jeżeli liczyć od dnia krwawienia

Kurde zaczynam się zastanawiać czy czekać ten jeden cykl po biochemie czy już od razu brać się do roboty... Jakoś brakuje mi cierpliwości żeby miesiąc czekać 😩 myślicie że ten cykl może mieć normalnie owulację i próbować czy lepiej poczekać do następnego cyklu żeby się wszystko unormowało? Bety nie sprawdzalam z krwi, jedynie testy sikane to już tydzień temu nie pokazywały ciąży, a dzisiaj teoretycznie 12 dzień cyklu jeżeli liczyć od dnia krwawienia
Ja bym próbowała :) nie wiem jakie są zalecenia po biochemie, ale po łyżeczkowaniu kazali mi czekać 3msc i mam poczucie straconego czasu, zwłaszcza, że czułam się naprawdę dobrze. Ale nie jestem specjalistką ani znawczynią tematu

Hej ☺️ u mnie 10 dc, a od wczoraj pobolewania jajniki, dzisiaj płodny śluz i kłucie z lewej strony 🤔 może owulacja będzie wcześniej niż zawsze. Starania są, więc kiedy nie przyjdzie to powinniśmy się wstrzelić 😏😉 okres planowo na 17.01 więc pewnie będę testować już 16.01 😁

reklama
U mnie dzisiaj wieczorem okres w końcu nadszedł. 5 dni spóźniony, po raz pierwszy w życiu. Chcę się wybrać na badania krwi w 3dc z samego rana. Czy jeśli okres przyszedł tak późno wieczorem, to już dzisiaj liczyć jako 1dc czy może lepiej będzie od jutra? Czy w ogóle jak się tyle spóźnił to poczekać jeszcze miesiąc, bo nie wiadomo co się odwala

Do góry