reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja jedynie w zeszłym miesiącu nie zrobiłam przedwczesnego testu, bo okres przyszedł tydzień wczesniej 😂 w tym nie zrobię, bo wiem, że owulki nie było, a tak co miesiąc robiłam po kilka 🙈
A jutro znowu idę do mojej starej ginekolozki, bo mi ten nowy wyznaczyl jeszcze termin na czwartek, a byłam u niego wczoraj, a przyjmuje tylko do 15. 00 a ja do tej pracuje i głupio mi się z pracy co trochę zwalniac... Zresztą to tylko monitoring... Jutro mam zamiar być twarda i powiedzieć, żeby na następny cykl przepisała mi clo, bo wiem że finalnie i tak się na tym skończy. To mój 13 cykl starań a owulek nie ma. Mam nadzieję, że mnie posłucha 🙈
Nie miałaś żadnej owulki przez 13 miesiecy?

reklama
nie robiłam bo nie mam kiedy dzisiaj służba do 19 . Jutro dyżur od 8-20. Dwa testy różnych firm wyszły z kreska to może się nie myła hahah ale znając mnie to mogę mieć zajebiatego pecha 😂
U mnie ta kreske która wrzucalam a beta mmiejsza od 0.2, czyli nic nawet lekko nie ruszylo. Klamcy

To ja sie dziwię, że nie miałaś jeszcze żadnej stymulacji... ja sie w sumie na stymulacji nie znam ale lekarz powinien chyba cos dzialac juz w takiej sytuacji
No narazie kazano mi pić suplementy, żeby delikatnie zadziałać.. Ale mnie już to wkur... Żadne suplementy ani witaminki mi nie pomogą. Wiem to. Wcześniej pęcherzyk jeszcze rósł, byl jakiś dominujący, ale nie pękał. Teraz to już nawet dominującego nie mam, pustka. Nie chce mi się już wysłuchiwać: a zróbmy 3 miesiące tak, a potem 3 miesiace tak. Ja chce teraz i już, bo nie mam już sił na to czekanie, które ***** daje 😩

No narazie kazano mi pić suplementy, żeby delikatnie zadziałać.. Ale mnie już to wkur... Żadne suplementy ani witaminki mi nie pomogą. Wiem to. Wcześniej pęcherzyk jeszcze rósł, byl jakiś dominujący, ale nie pękał. Teraz to już nawet dominującego nie mam, pustka. Nie chce mi się już wysłuchiwać: a zróbmy 3 miesiące tak, a potem 3 miesiace tak. Ja chce teraz i już, bo nie mam już sił na to czekanie, które ***** daje 😩
Zupełnie Cie rozumiem. Człowiek sie czuje jak w jakimś bezsensownym zawieszeniu. A samo poczucie, że coś sie robi dobrze dziala na psyche. Idź i żądaj stymulacji :D

reklama
Zupełnie Cie rozumiem. Człowiek sie czuje jak w jakimś bezsensownym zawieszeniu. A samo poczucie, że coś sie robi dobrze dziala na psyche. Idź i żądaj stymulacji :D
Tak, co miesiąc jest nadzieja, bo coś robię, a potem znowu monitoring i doopa.
Masz rację, tak jutro zrobię i będziemy na kwietniowych kreskach! 😁

Do góry