reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny a jakie macie pomysły na powiedzenie partnerowi o sukcesie ?

Ja zawsze miałam dużo super pomysłów a potem i tak dupa z tego wyszła.

Ostatnim razem miałam ten cień cienia i mi powiedział, że tam nic nie ma, za bardzo się nakręcam i ... tylko się wkurzyłam i obraziłam 😂😂😂

Ale na odkrycie płci chcę zrobić boxa ;)

Dziewczyny a jakie macie pomysły na powiedzenie partnerowi o sukcesie ?
Kiedyś myślałam, że dałabym mężowi w ramach prezentu-niespodzianki malutkie buciki albo body niemowlęce, ale odkąd się staramy mąż jest na bieżąco i chce być informowany kiedy mam dni płodne, kiedy zbadam progesteron, kiedy testujemy. Inna sprawa, że jestem impulsywna i pewnie bym powiedziała od razu po teście, potem razem byśmy czekali na betę i w końcu na usg. Perspektywa trzymania swoich podejrzeń w tajemnicy przed starym do czasu 100% pewności sprawia, że tylko chce mi się śmiać.

Kiedyś myślałam, że dałabym mężowi w ramach prezentu-niespodzianki malutkie buciki albo body niemowlęce, ale odkąd się staramy mąż jest na bieżąco i chce być informowany kiedy mam dni płodne, kiedy zbadam progesteron, kiedy testujemy. Inna sprawa, że jestem impulsywna i pewnie bym powiedziała od razu po teście, potem razem byśmy czekali na betę i w końcu na usg. Perspektywa trzymania swoich podejrzeń w tajemnicy przed starym do czasu 100% pewności sprawia, że tylko chce mi się śmiać.
Ja osobiście myślałam o koszulce dla córki że będzie straszą siostra 😁 do czasu a przyjdzie to chyba bym i tak mu powiedziała 😅

Ja powiedziałam "chodź,muszę Ci coś pokazać" od razu wiedział i widział tą bladą kreskę i chciał się chwalić 😅 powiedziałam że do wizyty nie ma się co cieszyć i chyba wykrakałam 🙈 później były różne okazje (mikołaj,święta,urodziny etc ) i myślałam o skarpetkach czy bucikach a że się nie udawało to teraz nawet o tym nie myślę,pójdę na żywioł 😅

reklama
Zrobilam dzis test, niestety jedna kreska. Dziś 30 dzien cyklu a na @ sie nie zanosi, takze pozostaje mi czekac :(
Hej dziewczyny, w piątek zrobiłam test ktory okazal sie negatywny wiec w sobote pozwolilam sobie na lampke wina. Dzisiaj mija 33 dzien cyklu a @ wciaz brak wiec postanowilam zrobic kolejny test. Niestety nie mialam zadnego w domu wiec test nie jest z pierwszego moczu tylko z drugiego. Test z gory ewidentnie pokazuje 2 kreski, na zywo byly bardziej wyrazne. Cala w skowronkach po 2h stwierdzilam, ze zrobie drugi. Co prawda druga kreska wyszla ale slabo widoczna, na zdjeciu jej praktycznie nie widac, na zywo faktycznie byla ale mega slaba w porownaniu do pierwszego testu. Co o tym myslec?

Załączniki

• 20E4D26C-236C-427D-95DE-420DE9C889F0.jpeg
    20E4D26C-236C-427D-95DE-420DE9C889F0.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 159
Do góry