reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Czy bromocorn to jest to samo co bromergon? Też chyba mi to dadzą :D po miesiącu łykania inozytolu prolaktyna spadła z 46 na 36, więc raczej ten spadek zawdzięczam konkretnemu wyspaniu przed badaniem niż tabletkom. Daj znać jak się będziesz po tym czymś czuła, bo bardzo się tego leku boję
ja na hiperprolaktynemię dostałam właśnie bromergon. jeśli chodzi o samopoczucie to codzienne bóle głowy i mdłości. niestety bardzo wolno obniżał mi poziom prolaktyny to znów wzrastał i tak skakała ta prolaktyna. obecnie stosuję dostinex.
tak w o ogóle to chciałabym się przywitać i do Was dołączyć jeśli można 🙂 z narzeczonym staramy się o drugą ciążę od kilku miesięcy, pierwsza ciąża stracona. leczę się na hiperprolaktynemię i Hashimoto

reklama
ja na hiperprolaktynemię dostałam właśnie bromergon. jeśli chodzi o samopoczucie to codzienne bóle głowy i mdłości. niestety bardzo wolno obniżał mi poziom prolaktyny to znów wzrastał i tak skakała ta prolaktyna. obecnie stosuję dostinex.
tak w o ogóle to chciałabym się przywitać i do Was dołączyć jeśli można 🙂 z narzeczonym staramy się o drugą ciążę od kilku miesięcy, pierwsza ciąża stracona. leczę się na hiperprolaktynemię i Hashimoto
No cześć :) my się już znamy z innego wątku, mi moją ginekolog też chce przepisać dostinex :) długo się staraliście o pierwszą ciążę?

no, przyjęłaś plemniory bardzo dobrze i teraz dzieje się magia :D serio byłaby beczka jakbyśmy razem zaszły.
przerażające jest to, jakie czasem lekarze kocopoły opowiadają... jak np ten lekarz, co powiedział mojej koleżance, że to dobrze że ma mdłości, bo to znaczy, ze ciąża dobrze się rozwija xD i głosiła te mądrości dalej xD
Niestety złote teorie i złote rady na tym etapie się nie kończą potem w ciąży i po ciąży jest ich jeszcze więcej 🙈. Co ty w ciąży jesz ostre nie można! Nie podnoś rąk do góry bo poronisz! Jesteś nieodpowiedzialna prowadzisz auto w ciąży!? Jesz Bób karmiąc piersią będzie miało kolki! Nie za zimno mu?! 🤣🤣🤣

Niestety złote teorie i złote rady na tym etapie się nie kończą potem w ciąży i po ciąży jest ich jeszcze więcej 🙈. Co ty w ciąży jesz ostre nie można! Nie podnoś rąk do góry bo poronisz! Jesteś nieodpowiedzialna prowadzisz auto w ciąży!? Jesz Bób karmiąc piersią będzie miało kolki! Nie za zimno mu?! 🤣🤣🤣
weź bo się denerwuję xD

weź bo się denerwuję xD
Jak widać edukacja sexualna macierzyństwo i karmienie piersią u nas w kraju niestety leżą i masz rację to denerwuje i irytuje często a tym bardziej jak ktoś Ci mówi jak masz żyć. A jeszcze bardziej denerwuje jak lekarz czy położna mają wiedzę ze średniowiecza i gadają dziwne mądrości bo akurat oni powinni być wyedukowani Która kobieta chce to się dowie tego co mądre
i ważne a te co nie chcą będą powielać mądrości typu bo babcia w 56 tak robiła więc tak ma być i ty też tak rób. Bo koleżanka koleżanki to już w 2 dniu po owu wiedziała ze w ciąży jest bo ją w kolanie strzykało 🙆‍♂️

reklama
Do góry