reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Zastanawiam się czy nie kupić teraz inozytolu samego mam pco i piłam inofem ale przezucilam się się na fertistim ale się zrobił drogi i niedostępny poradzicie coś bo ja już zgłupiałam z tymi suplementami witaminami co brać jeszcze
Tutaj dziewczyna ma w zapisanych relacjach zestawienie inozytoli, składy ceny itp
Instagram : 2w1_dietetyka_plodnosci

Tutaj dziewczyna ma w zapisanych relacjach zestawienie inozytoli, składy ceny itp
Instagram : 2w1_dietetyka_plodnosci

O, ciekawy profil. Ja zażywam inozytol z Aliness. Nie mam PCOS, wiec ograniczyłam się do dawkowania „standardowego”, biere sobie 2 tabletki (1300 mg) i liczę na cuda [emoji23]

O, ciekawy profil. Ja zażywam inozytol z Aliness. Nie mam PCOS, wiec ograniczyłam się do dawkowania „standardowego”, biere sobie 2 tabletki (1300 mg) i liczę na cuda [emoji23]
Ja mam sporo supli z Aliness,jakoś sobie chwalę tą firmę :) A inozytol chyba też dołączę bo moje pęcherzyki jakoś wolno rosną,pewnie przez prl..jak myślicie?

Ja tez nie mam pcos i też stosuje inozytol raczej jako wsparcie owulacji. I tez liczę na cud 🤣🤡

A tak w ogóle to od 3 dni budzę się w nocy cała spocona :O a nie jest mi gorąco. Dziś mój Stary też w nocy mówi,że jest cały mokry. Od czego mogą być takie rzeczy, pierwszy raz w życiu tak mam..

reklama
A tak w ogóle to od 3 dni budzę się w nocy cała spocona :O a nie jest mi gorąco. Dziś mój Stary też w nocy mówi,że jest cały mokry. Od czego mogą być takie rzeczy, pierwszy raz w życiu tak mam..
A bierzecie coś?
Ja mam np teraz poty w nocy bo biorę clo i mam końcówkę miesiączki, ale za pare dni mi to przejdzie.

Do góry