reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Zastanawiam się czy nie kupić teraz inozytolu samego mam pco i piłam inofem ale przezucilam się się na fertistim ale się zrobił drogi i niedostępny poradzicie coś bo ja już zgłupiałam z tymi suplementami witaminami co brać jeszcze
Tutaj dziewczyna ma w zapisanych relacjach zestawienie inozytoli, składy ceny itp
Instagram : 2w1_dietetyka_plodnosci

Tutaj dziewczyna ma w zapisanych relacjach zestawienie inozytoli, składy ceny itp
Instagram : 2w1_dietetyka_plodnosci

O, ciekawy profil. Ja zażywam inozytol z Aliness. Nie mam PCOS, wiec ograniczyłam się do dawkowania „standardowego”, biere sobie 2 tabletki (1300 mg) i liczę na cuda [emoji23]

O, ciekawy profil. Ja zażywam inozytol z Aliness. Nie mam PCOS, wiec ograniczyłam się do dawkowania „standardowego”, biere sobie 2 tabletki (1300 mg) i liczę na cuda [emoji23]
Ja mam sporo supli z Aliness,jakoś sobie chwalę tą firmę :) A inozytol chyba też dołączę bo moje pęcherzyki jakoś wolno rosną,pewnie przez prl..jak myślicie?

Ja tez nie mam pcos i też stosuje inozytol raczej jako wsparcie owulacji. I tez liczę na cud 🤣🤡

A tak w ogóle to od 3 dni budzę się w nocy cała spocona :O a nie jest mi gorąco. Dziś mój Stary też w nocy mówi,że jest cały mokry. Od czego mogą być takie rzeczy, pierwszy raz w życiu tak mam..

reklama
A tak w ogóle to od 3 dni budzę się w nocy cała spocona :O a nie jest mi gorąco. Dziś mój Stary też w nocy mówi,że jest cały mokry. Od czego mogą być takie rzeczy, pierwszy raz w życiu tak mam..
A bierzecie coś?
Ja mam np teraz poty w nocy bo biorę clo i mam końcówkę miesiączki, ale za pare dni mi to przejdzie.

Do góry