reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny, mamy serduszko 😭❤️ I wiek bąbla z usg pokrywa się dokładnie z dniem owulacji. Nie mogę w to uwierzyć, tyle lat na to czekaliśmy i wydawało się tak surrealistyczne. Strasznie Wam dziękuję za kciuki i wsparcie. Tak samo mocno trzymam kciuki za Was i czekam na happy end u nas wszystkich! A właściwie happy rozpoczęcie nowego życia w wersji hardcore 😂
Zobacz załącznik 1364228
Gratuluję!😘
Przypomnisz który to był cykl starań? I co stosowaliscie że się udało?😃

Dziewczyny czy wy możecie mi wyjaśnić temat z jednostkami beta hcg U/l i mU/ ml?
Jaka jest różnica? Tzn wiem ze tysiąc mniejsze… ale czemu w jednym i drugim przypadku beta powyżej 5 to ciąża? 🙄 nic z tego nie kapuje… pytam bo w zeszłym miesiącu w innym lab miałam z inna jednostka niż teraz i gdzieś znalazłam takie wyjaśnienie ze U/l to wynik liczony od 1 dnia miesiączki a mlU/ml od zapłodnienia…

Dziewczyny czy wy możecie mi wyjaśnić temat z jednostkami beta hcg U/l i mU/ ml?
Jaka jest różnica? Tzn wiem ze tysiąc mniejsze… ale czemu w jednym i drugim przypadku beta powyżej 5 to ciąża? [emoji849] nic z tego nie kapuje… pytam bo w zeszłym miesiącu w innym lab miałam z inna jednostka niż teraz i gdzieś znalazłam takie wyjaśnienie ze U/l to wynik liczony od 1 dnia miesiączki a mlU/ml od zapłodnienia…

Bzdury wyczytalas. Sprawdź sama. To tylko zmiana jednostek, trzeba przeliczyć i wychodzi to samo.

Przecież to dokładnie to samo [emoji28]
Jaka jest różnica? Tzn wiem ze tysiąc mniejsze… ale czemu w jednym i drugim przypadku beta powyżej 5 to ciąża? [emoji849] nic z tego nie kapuje… pytam bo w zeszłym miesiącu w innym lab miałam z inna jednostka niż teraz i gdzieś znalazłam takie wyjaśnienie ze U/l to wynik liczony od 1 dnia miesiączki a mlU/ml od zapłodnienia…

reklama
Do góry