reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ale to na prawdę fart, bo za taką listę badań to w tej chwili > 1000pln obstawiam :p. Sama wydałam w styczniu około 700pln na badania laboratoryjne.
🤪Ja nawet nie sprawdzałam ale widzę że też było grubo… ale za samo amh ponad 200 wyszło a to tylko jedno badanie.😳

Załączniki

• 2CA49DE1-A56F-4528-A713-D2F7345867BC.jpeg
    2CA49DE1-A56F-4528-A713-D2F7345867BC.jpeg
    107,5 KB · Wyświetleń: 85
Ale to na prawdę fart, bo za taką listę badań to w tej chwili > 1000pln obstawiam :p. Sama wydałam w styczniu około 700pln na badania laboratoryjne.

W Hiszpanii żyje się lepiej ;)
To so ie wyobraźcie placic to w euro 🙈 jutro się dowiem jakie ceny bo pierwszy raz będę za jakieś badanie placic ( chyba bo w sumie nie wiem.moze bez skierowania tez to pod ubezpieczenie wciagne)

reklama
Do góry