reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja będę robić w prywatnym szpitalu, liczę że pójdzie sprawnie, nawet pytałam czy mam brać caly dzień wolny na to a ona że niby nie trzeba ale lepiej potem odpocząć... lekarz który będzie robił badanie chyba odpowie mi na te pytania nie ?
Na pewno 😊 no zdecydowanie warto miec ten dzien wolny, u was nie ma l4 z takiej okazji?

reklama
Na pewno 😊 no zdecydowanie warto miec ten dzien wolny, u was nie ma l4 z takiej okazji?
Pewnie jest tylko l4 muszę mieć od lekarza państwowego a hsg będę robić prywatnie. Ale zadzwonię i zapytam, pewnie mi wystawi bez problemu. Jak nie to urlop na luzie.
Robię szybkie rozeznanie właśnie i tutaj nie ma nic o wstrzymaniu się ze staraniami 🤷🏽‍♀️

I jeszcze jedno pytanie - trzeba się do tego badania całkiem rozebrać? 😁

Pewnie jest tylko l4 muszę mieć od lekarza państwowego a hsg będę robić prywatnie. Ale zadzwonię i zapytam, pewnie mi wystawi bez problemu. Jak nie to urlop na luzie.
Robię szybkie rozeznanie właśnie i tutaj nie ma nic o wstrzymaniu się ze staraniami 🤷🏽‍♀️

Tak jak do zwykłego badania ginekologicznego :D

Jako ze ja bylam przyjeta w szpitalu to mialam dluzsza koszule ale nie taka porodowa, zwykla w myszke miki xD i legitki to wiadomo zdjelam, po zalozeniu cewnika jechalam na wozku kilka pieter nizej do rentgena i mnie po prostu nakryli taka plachta szpitalna bo sie balam ubierać w leginsy i ruszac juz z tym cewnikiem. Polecam ubrac po prostu dluzsza sukienke😁

Jak do badania ginekologicznego - plus lekarz musi mieć możliwość odsłonięcia Twojego brzucha więc lepiej mieć t-shirt i założyć w gabinecie tę jednorazową spódniczkę niż się ubrać w sukienkę do kolan i potem walczyć z falami materiału.
Brała któraś z Was AROMEK? Czy są jakieś skutki uboczne?
To jest popularny lek do stymulacji owu, wiele z nas brało. Raczej nie ma.

Nie, jak do badania ginekologicznego.

Mi tej spodniczki nikt nie zaproponował 🤷‍♀️ i cieszylam sie bardzo ze mam cos dluzszego a nie krotki tshirt😜

reklama
Ok super ! Antybiotyk który mam wziąć ma ta samą substancje co sumamed wiec widzę że działają tutaj podobnie 🙂

Do góry