reklama
Hope99
Fanka BB :)
Jest superChyba mogę odetchnąć co?
Przykro się to mówi ale w Twoim przypadku to dobra wiadomość.
Lena1984
Wygląda na to, że miesiączka którą miałaś była poronieniem. Czemu tylko test był negatywny?Chyba mogę odetchnąć co?
Mimo wszystko, dobrze, że już po wszystkim...
Agnes4312
Moderator
Chyba ciąża zagnieździła się w tym samym dniu co zaczął okres ale dla mnie to i tak niepojęte xD teraz będę robiła testy po okresieWygląda na to, że miesiączka którą miałaś była poronieniem. Czemu tylko test był negatywny?
Mimo wszystko, dobrze, że już po wszystkim...
Lena1984
Myślę, że warto dopytać o to lekarza, a Ty miałaś potwierdzoną jakoś owu w tym poprzednim cyklu?Chyba ciąża zagnieździła się w tym samym dniu co zaczął okres ale dla mnie to i tak niepojęte xD teraz będę robiła testy po okresie
Agnes4312
Moderator
Lekarz mnie zaprosił na usg za 2 tyg xD spytamMyślę, że warto dopytać o to lekarza, a Ty miałaś potwierdzoną jakoś owu w tym poprzednim cyklu?
MamaR
Nie kuś bo kupie Tylko ja nie odróżniam jajników od macicy więc musiałabym jeszcze dokupić sobie asystentaJak masz dużo hajsu z którym nie masz co robić to sobie możesz kupić USG xD
O ile dobrze pamiętam Tom Cruise i Kate Holmes sobie kupili jak była w ciąży xD
KAROLA2525
A jako miałam wynik progesteronu przed owulacją?? Bo też robiłam i jakoś mi się wydaje dziwny wynikJa dziś spuściłam krew na progesteron, zobaczymy czy ta owulacja wogóle była bo ostatni podgląd miałam 2 dni przed domniemaną owulacją, później nie byłam sprawdzić czy pęcherzyk pękł.
Załączniki
KAROLA2525
Ja dziś spuściłam krew na progesteron, zobaczymy czy ta owulacja wogóle była bo ostatni podgląd miałam 2 dni przed domniemaną owulacją, później nie byłam sprawdzić czy pęcherzyk
reklama
KAROLA2525
JAKI miałaś wynik progesteronu?Ja dziś spuściłam krew na progesteron, zobaczymy czy ta owulacja wogóle była bo ostatni podgląd miałam 2 dni przed domniemaną owulacją, później nie byłam sprawdzić czy pęcherzyk pękł.
Podziel się: