reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Ja miałam podobny stosunek fsh do lh i też lekarz nic nie powiedział. U mnie w lutym fsh 7.2 a lh 4.8 a w maju już fsh 6.61 a lh 5.81 wiec juz zbliżony do 1.
Naczytałam się trochę i znalazłam wtedy to
Zobacz załącznik 1413320

Myślę że warto powtórzyć badania fsh i lh I zobaczyć czy nadal fsh będzie podwyższone, jeśli tak to zrobiłabym amh zdecydowanie
O matko jedyna! 😮 Byłam pewna, że dobrze, że lh nie jest wyższe od fsh😮
Dzięki za info
Chciałam przez wakacje ODPUŚCIĆ i nie robić nic z diagnostyki, nawet testów owu, ale chyba się od nowa nakręciłam 🤣

reklama
Ja miałam podobny stosunek fsh do lh i też lekarz nic nie powiedział. U mnie w lutym fsh 7.2 a lh 4.8 a w maju już fsh 6.61 a lh 5.81 wiec juz zbliżony do 1.
Zobacz załącznik 1413320

Myślę że warto powtórzyć badania fsh i lh I zobaczyć czy nadal fsh będzie podwyższone, jeśli tak to zrobiłabym amh zdecydowanie
A w jaki sposób poprawiłaś wyniki tych hormonów? Jakieś leki?

Zobacz załącznik 1413320

Myślę że AMH to warto zrobić tak czy siak, bo wtedy wiadomo mniej więcej czy raczej trzeba się spieszyć czy inwestować w to zalecane regularnie na forum odpuszczenie i czekanie co będzie ;P

Nic a nic nie robiłam 🤷🏽‍♀️ badania wykonane w obu przypadkach w 3dc. Nie wiem skąd różnica. Jedyne co to w międzyczasie byłam w ciąży pozamacicznej 🤷🏽‍♀️
Metformina w jakiś sposób wpływa na ten stosunek. Mój endokrynolog tak mówił bo mam stosunek ponad 2 i stwierdził, że po metforminie prawdopodobnie się zmieni trochę . Nie wiem czy to prawda, mówię co słyszałam.

Metformina w jakiś sposób wpływa na ten stosunek. Mój endokrynolog tak mówił bo mam stosunek ponad 2 i stwierdził, że po metforminie prawdopodobnie się zmieni trochę . Nie wiem czy to prawda, mówię co słyszałam.
O to ja już 2 lata na metforminie to sprawdzę czy jest poprawa.
@Bibi89 z tego co pamiętam też na metforminie, drugi wynik robiłaś już ją biorąc?

O to ja już 2 lata na metforminie to sprawdzę czy jest poprawa.
@Bibi89 z tego co pamiętam też na metforminie, drugi wynik robiłaś już ją biorąc?
Tak ! Faktycznie w marcu zczelam brać metformine wiec ma to sens ! 😱 wow nie wiedziałam o tym

Laski siedzę sobie kulturalnie na balkonie i pije piwko ze starym a tu nagle nad naszym domem bocian przeleciał!!! Pierwszy raz w życiu odkąd tu mieszkamy, serio! Tak było.
Będę w ciąży 🥳🥳🥳

Załączniki

• IMG_20220611_184803.jpg
    IMG_20220611_184803.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry