reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

i nawet taki polip którego nie widać na usg może utrudniać zajście? Bo rozumiem, że jak ich nie widać to są małe? Przeparszam, że tak głupio pytam, ale nie znam się na tym :/
Cześć, ja swojego usunęłam, bo taki był warunek dopuszczenia do in vitro. Nie wiadomo, czy utrudniał zajście czy nie - w każdym razie minęło 6 miesięcy od usunięcia, a nadal nie zaszłam... W czasie histero okazało się, że były 2 - drugi niewidoczny na USG. Miałam małe podkrwawiania 2-3 dni po zakończeniu @, do owulacji.

reklama
Zależy jak zniesiesz zabieg. Ja po histeroskopii wolałam zostać, chociaż mnie pytali czy chce wyjść. zle zniosłam narkozę, mi akurat robili pod całkowita. Bylam nie do życia. Jak wstalam po paru godz to prawie zemdlałam, dobrze że była dziewczyna na sali ze mną i wolala pielęgniarkę
Ojjj, a miałaś jeszcze kiedyś narkozę? Moja do histero była pierwsza... ale spało się super ;-) Spędziłam w szpitalu łącznie 5 godzin.

Ojjj, a miałaś jeszcze kiedyś narkozę? Moja do histero była pierwsza... ale spało się super ;-) Spędziłam w szpitalu łącznie 5 godzin.

Pierwszy i ostatni raz poki co mialam wtedy. Ale nie pamiętam nic zupełnie;) śmieszki heheszki na sali zabiegowej a potem się obudziłam w łóżku. Problem się zaczal jak chcialam wstać... zwaliło mnie z nóg doslownie

O matko😱 do tego trzeba byc przytomnym?
Mnie w sumie nie bolało tak naprawdę, ale jest to nieprzyjemne jak ****... Ale o wiele bardziej przerażałaby mnie kolonoskopia na żywca. Któraś koleżanka mnie tu nawet nastraszyła perspektywą :D . Na szczęście miałam pod narkozą. U mnie w szpitalu w ogóle robią zazwyczaj oba badania na raz - że tak powiem... od dwóch stron;-)

Hej, witaj! Powodzeniaw staraniach i zapraszamy do powiedzenia kilku slow o sobie :)
Dzięki :)
Mam 31 lat, jeszcze i tego się trzymam :D w wakacje wchodzę w 32 :( Czas leci... Mieszkam w Gdańsku, mam psa i od 12 lat tego samego partnera z którym jestem zaręczona :) Jestem prawnikiem w korpo, praca mnie już emocjonalnie rozwala - za dużo się dzieje ale... pracuję tam ponad 5 lat i mam stałą umowę, także planując dziecko to idealna przystań na ten czas :D

Mnie w sumie nie bolało tak naprawdę, ale jest to nieprzyjemne jak ****... Ale o wiele bardziej przerażałaby mnie kolonoskopia na żywca. Któraś koleżanka mnie tu nawet nastraszyła perspektywą :D . Na szczęście miałam pod narkozą. U mnie w szpitalu w ogóle robią zazwyczaj oba badania na raz - że tak powiem... od dwóch stron;-)
No i prawidlowo po co kogos meczyc dwa razy 🙂

Dzięki :)
Mam 31 lat, jeszcze i tego się trzymam :D w wakacje wchodzę w 32 :( Czas leci... Mieszkam w Gdańsku, mam psa i od 12 lat tego samego partnera z którym jestem zaręczona :) Jestem prawnikiem w korpo, praca mnie już emocjonalnie rozwala - za dużo się dzieje ale... pracuję tam ponad 5 lat i mam stałą umowę, także planując dziecko to idealna przystań na ten czas :D
I z calego serca Ci życzę, żeby właśnie ta umowa byla dla Ciebie przystanią na macierzynski :D ja mialam ten sam plan i po 2 latach bez ciąży w końcu zmieniam.
Wy jestescie na poczatku drogi i mam nadzieję, że zaraz zobaczysz kreski! :)

Ja miałam robiona gastroskopię. Niby nic, dwie minuty. Bez znieczulenia- jedynie jakiś sprej do gardła. O marko co to był za ból 😱 prawie tam zwymiotowalam i się udusiła. Nigdy więcej tej rury w moim żołądku!
Fakt, jest to niezapomniane przeżycie... Ale starałam się twarda być, lekarz zaczął mnie chwalić, że tak pięknie współpracuję, pielęgniarka głaskała mnie po głowie, w sumie było miło, ale ja już też podziękuję :-D

reklama
Powiem wam ze właśnie swita mi w glowie zrobienie tez tych krzywych, bo skoro @Ladycarooo i @Alabama89 tez musicie jesc co 3h i obie macie cos lekko nie tak z insulina to moze cos w tym jest. Nie chce generalizować, ale juz tak analizuje swoj organizm ze cos mi to podpada XD

Do góry