reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Mój też zmienił częstotliwość wybywania i bywania z niektórymi osobami od kiedy jesteśmy razem, na co różni różnie zareagowali właściwie... W swoim gronie znajomych długo był jedynym singlem, i o ile większość kolegów się bardzo ucieszyła, że już nie jest sam, to jedna znajoma-sąsiadka mam wrażenie ma do niego żal, że jakoś nie jest tak bardzo dostępny jak wcześniej... W ogóle wydawało mi się, że przechodzę jakiś test poznając ją i całą resztę grupy, którą mój facet przez nią i jej narzeczonego poznał. A oni są w stylu: hej, przyjedziecie jutro na weekend? (300km) A ja np. w soboty pracowałam, i nie za bardzo miałam siłę się ruszać zaraz potem na spontanie - no i chyba wyszło, że kiedyś mój mąż był taki fajny i dyspozycyjny, a teraz jego laska go omotała, kontroluje czy jakoś tak... ❓
A do Polski w większości przypadków jeździmy razem. On uwielbia, naprawdę... W zeszłym roku wakacje musiały być w Gdańsku, bo się naczytał o strajkach na wybrzeżu i Solidarności :biggrin2:
Mój mąż ma najlepszego przyjaciela, którego absolutnie nie trawie z uwagi na jego mówiąc wprost chamskie odzywki w moim kierunku. Na moje nieszczęście ten przyjaciel obecnie jest z kimś z mojej rodziny…

A z milszych rzeczy… taka lampe wyczailismy w ikei 6C668613-D495-4D9C-9D61-05110957998B.jpeg

reklama
Będziesz nas spamować pięknymi widoczkami ? Jak będziecie mieć czas to polecam Agios Nicolaos - przepiękne miasteczko na Krecie, bardziej mnie urzekło niż słynna plaza Balos
@Ladycarooo, polecam również agios nicolaos, i zdecydowanie polecam jednak wynająć auto choćby na 3 dni i pojeździć, Kreta jest malenka, w 3 godziny dojedziecie z jednego końca wyspy na drugi a plaza każda piękniejsza od poprzedniej ;) jak lubicie snorkling to koniecznie weźcie maski, można dryfować i oglądać ryby godzinami ;)

Zostawiam Wam telegram 😝
Dzisiaj kajaki STOP Będzie zajebiscie STOP Mogę być niedostępna STOP Będę się bawić tak, że się osram STOP 😂
Stara, uważaj tam na siebie na tych kajakach bo dzisiaj, przynajmniej u mnie, wieje tak, ze drzewa kładzie. Proszę wracać szczęśliwa, cała i zdrowa!!!

@Ladycarooo, polecam również agios nicolaos, i zdecydowanie polecam jednak wynająć auto choćby na 3 dni i pojeździć, Kreta jest malenka, w 3 godziny dojedziecie z jednego końca wyspy na drugi a plaza każda piękniejsza od poprzedniej ;) jak lubicie snorkling to koniecznie weźcie maski, można dryfować i oglądać ryby godzinami ;)

Stara, uważaj tam na siebie na tych kajakach bo dzisiaj, przynajmniej u mnie, wieje tak, ze drzewa kładzie. Proszę wracać szczęśliwa, cała i zdrowa!!!
Pamiętaj ze jak sobie zrobisz coś na tych kajakach to cię dorwiemy i nie będzie ci do śmiechu! ;)

Ogladalyscie na netflix dokument nasz ojciec? Ja właśnie patrzę i jestem zdumiona, cała sytuacja oczywiście wcale nie jest zabawna, ja jednak zastanawiam się jakim cudem ten lekarz osiągnął TAKĄ skuteczność inseminacji?! 😐

Chyba właśnie usłyszałam wyrok... pecherzyk pekl, ale prawdopodobnie oba jajowody niedrożne, podejrzenie wodniakow jakowodu, dostałam skierowanie na hsg, jesli potwierdzi diagnoze to ciąża raczej tylko z in vitro... niby bylaby jakas tam szansa ze zajde normalnie ale wtedy byloby ogromne ryzyko cp...😭😭

Chyba właśnie usłyszałam wyrok... pecherzyk pekl, ale prawdopodobnie oba jajowody niedrożne, podejrzenie wodniakow jakowodu, dostałam skierowanie na hsg, jesli potwierdzi diagnoze to ciąża raczej tylko z in vitro... niby bylaby jakas tam szansa ze zajde normalnie ale wtedy byloby ogromne ryzyko cp...😭😭
Mam nadzieje ze się nie potwierdzi. Tulę

Ja chyba będę musiała zrobic prywatnie bo po CP w szpitalu mi wręcz odradzali badanie drożności mówiąc że jest nieprzyjemne... no cóż CP napewno jest przyjemne wiec co tam, zafunduje sobie powtórkę z rozrywki bo badanie jest nieprzy To teraz Ty masz wydać cztery tysie, bo badanie jest nieprzyjemne

Ja chyba będę musiała zrobic prywatnie bo po CP w szpitalu mi wręcz odradzali badanie drożności mówiąc że jest nieprzyjemne... no cóż CP napewno jest przyjemne wiec co tam, zafunduje sobie powtórkę z rozrywki bo badanie jest nieprzyjemne 🙄🙄🙄🙄🙄
To teraz Ty masz płacić cztery tysie prywatnie, bo badanie nieprzyjemne... 🤔 Ranyyy, w tych szpitalach to naprawdę mogliby się choć trochę postarać, serio. Wiadomo, że badanie do przyjemnych nie należy ale prywatnie to wydasz kupę kasy, a jak płacisz składki, to należy Ci się jak psu kość takie badanie i kropka.

reklama
Kurde a u mnie wlasnie jakiś śluz krwią zabarwiony, a to niespodzianka. Niby we wtorek według kalendarza owulacja. Co to ma być?
U mnie też dziś śluz z krwią jasnorozowa 😟 A to dopiero 17dc lub 20dc jeśli liczyć trzy dni plamienia przed okresem. Eh już mnie to wkurza!

No ale właśnie lekarz mowil ze nie mam sie zapisywac, tylko podejsc po prostu, dlatego sie zastanawiam jak to ogarnąć 🥴
Mój też tak mówi by się nie zapisywać tylko przyjść. I wtedy w kolejce mówię że byłam umówiona na wcześniejszą godzinę tylko się spóźniłam 😁 Tylko że u nas jest tak że mimo że masz ustalona godzinę to przychodzisz i czekasz w kolejce bo liczy się kto pierwszy przyszedł.

Do góry