reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ja marzę w tym roku o zagranicznych wakacjach (nigdy na takich nie byłam), bardzo żałuję że rok temu zrezygnowaliśmy (przez covidowe restrykcje) z podróży poślubnej na Kretę. Męczę o to starego, ale mimo prawa pracy on ma ciężko z urlopem nawet na te 10 dni, a poza tym widzę, że mu kasy szkoda.
Ja byłam kilka razy na wakacjach za granicą, ale Kretę wspominam najlepiej :) nie wiem czemu ale tak mnie urzekła ta wysepka, jest tam tyle do zwiedzania, plaże i widoki zapierające dech w piersiach, dla przykładu Cypr i Majorka nie są w moim odczuciu w połowie tak fajne jak Kreta. I wbrew pozorom jest tam tanio! To były chyba nasze najtańsze wakacje bez all in 😀

ooo my za 3 tygodnie właśnie lecimy na Kretę. Też jakby w ramach podróży poślubnej, bo nie byliśmy na porządnej.
Na która stronę lecicie? Jak w pobliże hersonissos to zdradzę Ci MEGA miejscówkę gdzie możesz się opalać cały dzień z gołą rzycią, uprawiać seks i nikt Cię nie zobaczy 😀 i nie to, ze jakieś dzikie w krzakach ale normalny elegancki placyk z parasolem itd jak ktoś nie wie ze tam jest to miejsce to za nic w świecie tam nie trafi 😀
B6CAF00A-42C1-4E59-AC82-DF7BB4238FAB.jpeg

reklama
Ja byłam kilka razy na wakacjach za granicą, ale Kretę wspominam najlepiej :) nie wiem czemu ale tak mnie urzekła ta wysepka, jest tam tyle do zwiedzania, plaże i widoki zapierające dech w piersiach, dla przykładu Cypr i Majorka nie są w moim odczuciu w połowie tak fajne jak Kreta. I wbrew pozorom jest tam tanio! To były chyba nasze najtańsze wakacje bez all in 😀

Na która stronę lecicie? Jak w pobliże hersonissos to zdradzę Ci MEGA miejscówkę gdzie możesz się opalać cały dzień z gołą rzycią, uprawiać seks i nikt Cię nie zobaczy 😀 i nie to, ze jakieś dzikie w krzakach ale normalny elegancki placyk z parasolem itd jak ktoś nie wie ze tam jest to miejsce to za nic w świecie tam nie trafi 😀Zobacz załącznik 1402573
kurcze, niestety tam kawałek mamy :D a mojemu stremu marzy się bzykanie gdzieś w miejscu publicznym :D

Na która stronę lecicie? Jak w pobliże hersonissos to zdradzę Ci MEGA miejscówkę gdzie możesz się opalać cały dzień z gołą rzycią, uprawiać seks i nikt Cię nie zobaczy 😀 i nie to, ze jakieś dzikie w krzakach ale normalny elegancki placyk z parasolem itd jak ktoś nie wie ze tam jest to miejsce to za nic w świecie tam nie trafi 😀Zobacz załącznik 1402573
Twój post, a zwłaszcza jego druga część zostaną przeze mnie wykorzystane do urabiania starego. Może na początek września chociaż dałby radę coś z urlopem załatwić. Piękne zdjęcie, jestem oczarowana😍

Wracając do seksów to ja też lubię rano 😍 jakoś mnie to bardzo pociąga ale rzadko teraz możemy sobie na to pozwolic a jak już to na wariata jak mały bajki ogląda 🙈🙈 dziś się nam tak przydarzyło 😂 mąż zapomniał chusteczek i wolał syna że ma katarek i czy może mu podać 😂😂😂 normalnie pathologyyyyyy😂😂😂😂

Kolejny cykl się mi jakoś wydłuża owulacja coraz później jest dziś 15 CD i dopiero coś tam się zapowiada a śluz napiernicza od 6 CD 😱😱 muszę sprawdzić te teorię że śluz zanika a potem owu jest 🤔🤔 moja gin jeszcze mi zawsze mówiła że ważniejsze są seksy przed owu. Plemniki muszą jeszcze dojrzec w drogach rodnych i takie dopiero mają czekać na owu

reklama
Mi inozytol też jakoś zarąbał cykl i nie wiem czy w następnym go nie odstawie. Macie cos godnego polecenia z tymi dwoma formami? Z tego prenacaps kurcze drogo to wychodzi 😱 tyle supli dla mnie i dla starego że szok 🤐🤐🤐 jeszcze musze go do urologa na kontrolę wysłać bo trzy lata temu miał operowane żylaki powrózka i trza się upewnić że wszystko ok 🤔🤔🤔🤔🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Do góry