reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dobry wieczór.
Założyłam konto, bo czytam wątek praktycznie od początku, a skłoniła mnie dyskusja o nowych dziewczynach co przychodzą i zaraz znikają 🙃

Aktualnie staram się od lutego, jednak z takim skutkiem, że od marca nie mam okresu.
Byłam u lekarza. Będziemy go wywoływać luteiną.
Chcę się starać razem z wami, bo moje poprzednie starania trwały 33 miesiące... Nie wiedziałam wtedy o istnieniu takiego wątku, a poza badaniem samej siebie (potwierdzone pcos) bałam się wysyłać na badania partnera (właśnie żeby nie wyszło, że problem leży po jego stronie i żeby nie doprowadzić do załamania). A że w naszym otoczeniu jest sporo par, którym nie było dane doświadczyć macierzyństwa, i my pomyśleliśmy, że będzie co ma być...
Teraz jestem mądrzejsza, dużo dzięki lekturze tego wątku. Pamiętam historię wielu z was, nie jesteście dla mnie aż tak anonimowe :)
obyś była tu bardzo krótko! Pcos to nie wyrok! Masz stymulowane cykle?

reklama
obyś była tu bardzo krótko! Pcos to nie wyrok! Masz stymulowane cykle?
Teraz będę przez pół roku próbować z luteiną, potem lekarz wdroży coś innego.

A nawiązując do Twojego pytania, czy można wziąć 9 zamiast 10, to chyba to działa na zasadzie jak antykoncepcyjne, jak się nie brało kilku ostatnich tabletek, to okres przychodził szybciej... Toż to i to hormony :)

Fajnie jak ktoś poświęca czas na przeczytanie co sie tutaj dzieje przed pierwszym postem 😁 to nie zdarza się często 😁 ja np nic nie przeczytałam przed napisaniem 😁😁

Fajnie jak ktoś poświęca czas na przeczytanie co sie tutaj dzieje przed pierwszym postem 😁 to nie zdarza się często 😁 ja np nic nie przeczytałam przed napisaniem 😁😁
Ja czytam od początku bo wiedziałam, że będę planować ciążę. Potem naiwnie myślałam, że obejdzie się bez zakładania konta bo łatwo przyjdzie, a teraz ta dyskusja że nowe wpadają i wypadają, to postanowiłam się ujawnić 🙃

@Zazuu nic się nie stanie, dostaniesz szybciej okres ;) kumpele u mnie na studiach notorycznie wywoływały sobie okresy luteiną bez większych efektow ubocznych ;)

reklama
Do góry