Deess.
Fanka BB :)
może czasami nie watro kombinować ?bo chce miec szybciej okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może czasami nie watro kombinować ?bo chce miec szybciej okres
Ja brałam 8Potrzebuję porady
Mam brać dupka 10 dni żeby przyszedł okres. Czy mogę brać 9 dni?
o! Na taką radę oczekiwałamJa brałam 8
I mowie to zupełnie serio
Kurczę ja nie robiłam kortyzolu dheas i amh muszę iść zrobić te badania.Tak. Amh, hydroksyprogesteron, tsh, kortyzol, dheas, androstendion, shbg, test obciążenia glukozą i insuliną, fsh, lh, estradiol, prolaktyna, testosteron. Po owulacji progesteron. Wyszło mi wysokie tsh (chociaż w lutym miałam 0.8! a w kwietniu czyli po dwóch miesiącach 6,9!) więc dodatkowo miałam zlecone anty-TPO , anty - TG, ft3 i ft4. No i badanie nasienia było też ale to akurat jest ok.
8 dni proga I po 2 dniach okres I supero! Na taką radę oczekiwałam
Podwyższony kortyzol może blokować owulacje wiec warto zbadać. Tylko koniecznie odpocznij przed badaniem, nie tak jak ja na wariata biegiem a potem kortyzol milionpińcetstodziewińcetKurczę ja nie robiłam kortyzolu dheas i amh muszę iść zrobić te badania.
Wiesz co ja owulacje mam niby, ale pojde chyba zbadać, czyli dziś jak nie miałam wysiłku żadnego cały dzień to jutro mogę rano iść ?Podwyższony kortyzol może blokować owulacje wiec warto zbadać. Tylko koniecznie odpocznij przed badaniem, nie tak jak ja na wariata biegiem a potem kortyzol milionpińcetstodziewińcet
Ja miałam minimalnie podwyższony kortyzol i dheas, amh było ok, ale warto zbadać to przy staraniach generalnie powiem wam, że pije tą Miovelie tak jak zalecił lekarz, Miovelie nac brałam na początku cyklu i nie wiem czy przypadek czy nie, ale miałam ładną owulacje a jak pisałam - dwa cykle wcześniej pęcherzyk nie pękł, w ostatnim cyklu nic nie urósło więc może ciąży jeszcze nie będzie u mnie, ale owulacja w maju wzrowaKurczę ja nie robiłam kortyzolu dheas i amh muszę iść zrobić te badania.
Mi lekarz nie zalecił nic do brania Byłam w dwóch klinikach tzn chodzę do dwóch i jeden każe czekać drugi robić badania ale żadnych suplementów nie polecają miJa miałam minimalnie podwyższony kortyzol i dheas, amh było ok, ale warto zbadać to przy staraniach generalnie powiem wam, że pije tą Miovelie tak jak zalecił lekarz, Miovelie nac brałam na początku cyklu i nie wiem czy przypadek czy nie, ale miałam ładną owulacje a jak pisałam - dwa cykle wcześniej pęcherzyk nie pękł, w ostatnim cyklu nic nie urósło więc może ciąży jeszcze nie będzie u mnie, ale owulacja w maju wzrowa