reklama
Anasta07
Fanka BB :)
Od jutra zaczynamy działać, bo dziś w pracy, a czeka nas długi weekend Aczkolwiek nie wiem kiedy będzie owu, bo po zabiegu wydłużył się o 12 dni! Jutro może kupię owulaki żeby mieć jakieś rozeznanieA przypomnij mi czy już zaczęliście działać?
Bardzo mi przykro że tego doświadczyłaś i tej utraconen nadziei, ale z dwojga złego wyszło najlepiej. Szybko podniesiesz się na nogi i jazdaCześć dziewczyny
Wynik z wczorajszej bety to 8, czekają jeszcze na dzisiejsza. Ogólnie narazie zostaje w szpitalu, czekają aż beta spadnie do 0. Podobno raczej poronienie, bo przy pozamacicznej beta by rosła, ale niczego nie mogą wykluczyć
O Krystek! W pół roku tak się hormony rozszalały :O Dobrze wiedzieć bo bym nie pomyślała. A objawy jednak tarczycowe.Robiłam tylko to co dostałam na skierowaniu a tam nie bylo tsh, tylko aTpo, aTg i aTSHR. Ale nie jest powiedziane, ze zaraz czegoś nie dorzuci do tego pakietu
Brałam bromergon i bromocorn jakiś czas, ale wyniki się unormowały i odstawiłam. Nie da się tego ogarnąć jakoś raz na zawsze?
Ostatnio przy hsg w listopadzie miałam przy okazji robiony pakiet tarczycowy i wszystko było w normie Z objawów mam zadyszki, kołatanie serca, uczucie niepokoju i nie mogę schudnąć - ale tak szczerze podchodząc do tematu to średnio się o to staram wiec zrzucam wszystko na brak kondycji i lenistwo
Ja właśnie do niego dumnie wstępuję po przerwieJa ogłaszam laweczkowanie do długiego weekendu majowego. Wtedy przechodzę do seksroomu
Ojej, też miałam straszną ochotę po ponad miesięcznej abstynencji! Aż się zastanawiałam czy to nie jest już problem W następnej ciąży mam nadzieję na odrzut!Jezuuu, też mam ochotę po miesięcznej abstynencji
Ja całe święta się alkoholizowałam i odrzutu brak Stymulowałam endo do ładnego przyrostuNo ale ja po świątach mam odrzut od alko xD
hachette
Mi pani doktor powiedziała, ze większość ciąż straconych na wczesnym etapie to zarodki z wadami, organizm sam „pozbywa się” tych wadliwych komórek. To bardzo przykre, ale przecież żadna z nas nie chciałaby chorego dziecka… trochę mi to pomogło poukładać w głowie pewne rzeczy, może i Tobie pomożeMasz rację, że dużo tego. Mi też pielęgniarka powiedziała w szpitalu, że to jest jakiś prawdziwy wysyp tych poronień i że bardzo często trafiają do nich pacjentki w trakcie poronienia. Nie wiem co jest, nigdy żadne poronienie mi się nie zdarzyło. No nic, trzeba zbierać dupe i próbować dalej. Jeśli znowu mi się uda to wiem, że będę umierać z nerwów czy tym razem wszystko pójdzie dobrze. Ja sobie nie wyobrażam co czują kobiety, które przeżyly kilka takich strat...
Bibi89
My właśnie wróciliśmy do domu z urodzin teściowej i pierwszy raz od prawie 2 miesięcy napilam się wina.Jezuuu, też mam ochotę po miesięcznej abstynencji
Oooo paaaaniiiii jakie to było dobre białe winko
Jeden kieliszek wina i jeden szot nalewki i czuje się zakręcona stary się cieszy na sypialnie a ja chyba zasnę jak wejdę do łóżka
Jula19
superanckoMy właśnie wróciliśmy do domu z urodzin teściowej i pierwszy raz od prawie 2 miesięcy napilam się wina.
Oooo paaaaniiiii jakie to było dobre białe winko
Jeden kieliszek wina i jeden szot nalewki i czuje się zakręcona stary się cieszy na sypialnie a ja chyba zasnę jak wejdę do łóżka
pluto_nova
Moderator
U mnie ta temperatura niby idzie w górę, ale strasznie mizernie... Zawsze po owu temperatura szybowała na ponad 37, a dziś niby po owu i wartość 36,77... Jakoś mam wątpliwości co do owulacji w tym cyklu... Ale za to udało się zaliczyć 4-ro dniowy maraton bzykania!
Załączniki
Z
zaz208622
Gość
Startuj dołączę do Ciebie za kilka dniOd jutra zaczynamy działać, bo dziś w pracy, a czeka nas długi weekend Aczkolwiek nie wiem kiedy będzie owu, bo po zabiegu wydłużył się o 12 dni! Jutro może kupię owulaki żeby mieć jakieś rozeznanie
Bardzo mi przykro że tego doświadczyłaś i tej utraconen nadziei, ale z dwojga złego wyszło najlepiej. Szybko podniesiesz się na nogi i jazda
O Krystek! W pół roku tak się hormony rozszalały :O Dobrze wiedzieć bo bym nie pomyślała. A objawy jednak tarczycowe.
Ja właśnie do niego dumnie wstępuję po przerwie
Ojej, też miałam straszną ochotę po ponad miesięcznej abstynencji! Aż się zastanawiałam czy to nie jest już problem W następnej ciąży mam nadzieję na odrzut!
Ja całe święta się alkoholizowałam i odrzutu brak Stymulowałam endo do ładnego przyrostu
Moonstone
Moderator
Ja już tez niedługo będę z wami. W sensie za ścianą bo tak w jednym pokoju to chyba niw bardzo XDStartuj dołączę do Ciebie za kilka dni
reklama
L
Ladycarooo
Gość
a ja Wam powiem, ze z tym moim przerywanym to nawet nie musieliśmy, bo w płodne dni nawet za bardzo seksu nie było. Tak się zasiedzieliśmy trochę smutek
Podziel się: