reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A przypomnij mi czy już zaczęliście działać? 😍
Od jutra zaczynamy działać, bo dziś w pracy, a czeka nas długi weekend 😍 Aczkolwiek nie wiem kiedy będzie owu, bo po zabiegu wydłużył się o 12 dni! Jutro może kupię owulaki żeby mieć jakieś rozeznanie 🙂
Cześć dziewczyny
Wynik z wczorajszej bety to 8, czekają jeszcze na dzisiejsza. Ogólnie narazie zostaje w szpitalu, czekają aż beta spadnie do 0. Podobno raczej poronienie, bo przy pozamacicznej beta by rosła, ale niczego nie mogą wykluczyć
Bardzo mi przykro że tego doświadczyłaś i tej utraconen nadziei, ale z dwojga złego wyszło najlepiej. Szybko podniesiesz się na nogi i jazda 🤩
Robiłam tylko to co dostałam na skierowaniu a tam nie bylo tsh, tylko aTpo, aTg i aTSHR. Ale nie jest powiedziane, ze zaraz czegoś nie dorzuci do tego pakietu 🙈

Brałam bromergon i bromocorn jakiś czas, ale wyniki się unormowały i odstawiłam. Nie da się tego ogarnąć jakoś raz na zawsze? 🙄

Ostatnio przy hsg w listopadzie miałam przy okazji robiony pakiet tarczycowy i wszystko było w normie 🤷🏻‍♀️ Z objawów mam zadyszki, kołatanie serca, uczucie niepokoju i nie mogę schudnąć - ale tak szczerze podchodząc do tematu to średnio się o to staram 🙈 wiec zrzucam wszystko na brak kondycji i lenistwo 😅
O Krystek! W pół roku tak się hormony rozszalały :O Dobrze wiedzieć bo bym nie pomyślała. A objawy jednak tarczycowe.
Ja ogłaszam laweczkowanie do długiego weekendu majowego. Wtedy przechodzę do seksroomu :D
Ja właśnie do niego dumnie wstępuję po przerwie :D
Jezuuu, też mam ochotę po miesięcznej abstynencji 🙈
Ojej, też miałam straszną ochotę po ponad miesięcznej abstynencji! Aż się zastanawiałam czy to nie jest już problem 😂 W następnej ciąży mam nadzieję na odrzut!
No ale ja po świątach mam odrzut od alko xD
Ja całe święta się alkoholizowałam i odrzutu brak 😂 Stymulowałam endo do ładnego przyrostu 😁

Masz rację, że dużo tego. Mi też pielęgniarka powiedziała w szpitalu, że to jest jakiś prawdziwy wysyp tych poronień i że bardzo często trafiają do nich pacjentki w trakcie poronienia. Nie wiem co jest, nigdy żadne poronienie mi się nie zdarzyło. No nic, trzeba zbierać dupe i próbować dalej. Jeśli znowu mi się uda to wiem, że będę umierać z nerwów czy tym razem wszystko pójdzie dobrze. Ja sobie nie wyobrażam co czują kobiety, które przeżyly kilka takich strat...
Mi pani doktor powiedziała, ze większość ciąż straconych na wczesnym etapie to zarodki z wadami, organizm sam „pozbywa się” tych wadliwych komórek. To bardzo przykre, ale przecież żadna z nas nie chciałaby chorego dziecka… trochę mi to pomogło poukładać w głowie pewne rzeczy, może i Tobie pomoże ❤️

Jezuuu, też mam ochotę po miesięcznej abstynencji 🙈
My właśnie wróciliśmy do domu z urodzin teściowej i pierwszy raz od prawie 2 miesięcy napilam się wina.
Oooo paaaaniiiii jakie to było dobre białe winko 🥰🥰
Jeden kieliszek wina i jeden szot nalewki i czuje się zakręcona 😂😂 stary się cieszy na sypialnie a ja chyba zasnę jak wejdę do łóżka 😂😂😂

My właśnie wróciliśmy do domu z urodzin teściowej i pierwszy raz od prawie 2 miesięcy napilam się wina.
Oooo paaaaniiiii jakie to było dobre białe winko 🥰🥰
Jeden kieliszek wina i jeden szot nalewki i czuje się zakręcona 😂😂 stary się cieszy na sypialnie a ja chyba zasnę jak wejdę do łóżka 😂😂😂
superancko 😉

U mnie w końcu pyklo.
Tez sobie trochę % z moim i może coś podziałamy bo jutro a właściwie dzisiaj idziemy na imprezę także nie będzie kiedy 😉

Załączniki

• d49f49ca-cc60-4df1-8ad8-70500e552f40.jpg
    d49f49ca-cc60-4df1-8ad8-70500e552f40.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 89
U mnie ta temperatura niby idzie w górę, ale strasznie mizernie... 😩 Zawsze po owu temperatura szybowała na ponad 37, a dziś niby po owu i wartość 36,77... Jakoś mam wątpliwości co do owulacji w tym cyklu... 😒 Ale za to udało się zaliczyć 4-ro dniowy maraton bzykania! 💪🔥😎

Załączniki

• 50e76a4c-68c7-4650-89ff-920909a44d92.jpg
    50e76a4c-68c7-4650-89ff-920909a44d92.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 44
Od jutra zaczynamy działać, bo dziś w pracy, a czeka nas długi weekend 😍 Aczkolwiek nie wiem kiedy będzie owu, bo po zabiegu wydłużył się o 12 dni! Jutro może kupię owulaki żeby mieć jakieś rozeznanie 🙂

Bardzo mi przykro że tego doświadczyłaś i tej utraconen nadziei, ale z dwojga złego wyszło najlepiej. Szybko podniesiesz się na nogi i jazda 🤩

O Krystek! W pół roku tak się hormony rozszalały :O Dobrze wiedzieć bo bym nie pomyślała. A objawy jednak tarczycowe.

Ja właśnie do niego dumnie wstępuję po przerwie :D

Ojej, też miałam straszną ochotę po ponad miesięcznej abstynencji! Aż się zastanawiałam czy to nie jest już problem 😂 W następnej ciąży mam nadzieję na odrzut!

Ja całe święta się alkoholizowałam i odrzutu brak 😂 Stymulowałam endo do ładnego przyrostu 😁
Startuj 😍 dołączę do Ciebie za kilka dni 😎❤️

reklama
Do góry