reklama
Sarenka1993
Fanka BB :)
Kochana dziękuję za słowa wsparcia ja nie mam z kim porozmawiać o moich „błahych” problemach, bo chłop już słuchać nie może, twierdzi że się nakręcam i wszystko siedzi w mojej głowie… koleżanki albo mają bobasy albo zdecydowanie deklarują niechęć do dzieci… a ja pracuję z domu, praktycznie siedzę cały dzień sama i tylko przez okno widzę mamusie z wózkami na patio nie sądziłam że aż tak mi siądzie na psychikę to pragnienie bobasaobjawów to ja mam masę, ale wydaje mi się że to głowa płata mi figle i są to objawy urojone niestety plamień nie mam ani nie miałam. U Ciebie to mogło być plamienie implantacyjne. Ale nie nakręcają się im bardziej się nakręcisz tym gorzej jest znieść ewentualną biel spokojnie zatestuj w niedzielę i nawet nie próbuj iść po kolejny test dzisiaj
Jula19
Byłam dziś na kontroli, beta spadła pięknie! Dzis tylko 21 (tydz temu w środę była 490) za tydzień pewnie już będzie 0 i skończy się to dziadostwo...
Jula19
Byłam dziś na kontroli, beta spadła pięknie! Dzis tylko 21 (tydz temu w środę była 490) za tydzień pewnie już będzie 0 i skończy się to dziadostwo...
Carolina123
czytając Twój poprzedni post, aż sobie pomyślałam "ile to człowiek musi znieść, nawet się musi cieszyć ze spadku bety"...Nigdy nie podejrzewałam że będę się cieszyć ze spadku bety ... taki troche śmiech przez łzy ...
Carolina123
po to tu jesteśmy, żeby się wspierać. Mam tak samo. Dodatkowo przestałam odwiedzać znajomych z małymi dziećmi, bo później tydzień muszę do siebie dochodzić. I jak na złość wszędzie brzuszki, wszędzie wózki. Taki już nasz los...Kochana dziękuję za słowa wsparcia ja nie mam z kim porozmawiać o moich „błahych” problemach, bo chłop już słuchać nie może, twierdzi że się nakręcam i wszystko siedzi w mojej głowie… koleżanki albo mają bobasy albo zdecydowanie deklarują niechęć do dzieci… a ja pracuję z domu, praktycznie siedzę cały dzień sama i tylko przez okno widzę mamusie z wózkami na patio nie sądziłam że aż tak mi siądzie na psychikę to pragnienie bobasa
L
Ladycarooo
Gość
ale piękniutki stosunek LH/FSH <3 reszta na moje oko wygląda dobrze, ale moze czegoś nie wiem
Kochane bardzo was proszę o interpretację wyników wszystkie robione w 3 dniu cyklu. Moje AMH to 2,52 mg/ml.
reklama
MartaS89
mogłabyś wyjaśnić ten stosunek LH/FSH ?ale piękniutki stosunek LH/FSH <3 reszta na moje oko wygląda dobrze, ale moze czegoś nie wiem
Podziel się: