reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć kochane moje! Miałam jakąś zapaść i blokadę emocjonalną i choć kilkadziesiąt raz chciałam coś odpisać do Was to jakoś nie mogłam... Ale czytać staram się co jakiś czas i to moje jedyne starania... Mąż zjeżdża na kilka dni na święta akurat będę mieć @. Myślałam, że lepiej zniosę ten post od starań no ale... Po świętach wizyta u nowego gina. Póki co kupiłam Ovarin i cholinę i łykam, myślę, że nie zaszkodzi. Chciałabym też ogarnąć monitoring w najbliższym cyklu i będę robić owulaki(w samotności😭)ale żeby chociaż wiedzieć czy wszystko dzieje się prawidłowo. Bardzo bardzo bym chciała już wrócić na normalne tory. Ślę Wam buzaki i trzymam kciuki za Wszystkie staraczki 😘😘😘

Dziewczyny, nie wytrzymałam izrobiłam test 😞
Z własnej głupoty i oczywiście negatyw bo co mogłabym zobaczyć w 20 dc 😞
Na szczęście to był ostatni test jaki miałam w domu 😥 kolejna próba najwcześniej w niedzielę…
co mam Ci powiedzieć rano zrobiłam to samo w 22 dc 😐 oczywiście biel. Pomimo, że czułam że jest za wcześnie i że będzie biel to i tak mam dzień do dupy...

a nie jest jakiś za niski w tym wieku? Bo w tym wieku może być nawet 7. Czy na podstawie tego wyniku można stwierdzić ile mam czasu na to,aby zajść w ciążę?
Nie no, jasne, ale wiesz: "w tym wieku" to w ogóle mogą też być kobiety, które zachodzą za pierwszym razem i nawet nie wiedzą, czym jest AMH ;-) Najlepiej się nie porównywać, chociaż wiem, że to trudne. Wynik mógłby być o wiele niższy - a i tak istniałby sposób na to, by znaleźć rozwiązanie.

Ostatnia edycja:
co mam Ci powiedzieć rano zrobiłam to samo w 22 dc 😐 oczywiście biel. Pomimo, że czułam że jest za wcześnie i że będzie biel to i tak mam dzień do dupy...
powiedz, masz jakieś objawy? Wiem że za wcześnie ale pytam bo w niedzielę i poniedziałek miałam lekkie plamienie, kolor kawy z mlekiem, wczoraj i dzisiaj już czysto… w tym cyklu dość intensywnie się staraliśmy, stąd to pospieszone testowanie 🥺

reklama
powiedz, masz jakieś objawy? Wiem że za wcześnie ale pytam bo w niedzielę i poniedziałek miałam lekkie plamienie, kolor kawy z mlekiem, wczoraj i dzisiaj już czysto… w tym cyklu dość intensywnie się staraliśmy, stąd to pospieszone testowanie 🥺
objawów to ja mam masę, ale wydaje mi się że to głowa płata mi figle i są to objawy urojone niestety 😐 plamień nie mam ani nie miałam. U Ciebie to mogło być plamienie implantacyjne. Ale nie nakręcają się im bardziej się nakręcisz tym gorzej jest znieść ewentualną biel 😐 spokojnie zatestuj w niedzielę i nawet nie próbuj iść po kolejny test dzisiaj😉

Do góry