reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

marzy mi się jeszcze piesełek, ale mieszkam w bloku i mam problem ze wstawaniem rano więc muszę poczekać na zakończenie budowy domu, od razu powiększam rodzinę o psinkę. Chyba wezmę ze schroniska😉
i mieszkamy w bloku 😁

Załączniki

• IMG_1100.jpg
    IMG_1100.jpg
    101,8 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Kochane kobietki mam wyniki badań z dziś ( androstadion i 17-oh progesteron będzie za kilka dni) chyba jest ok ?

Załączniki

• 7A36498D-3B52-4C68-900E-9376DD87AB08.jpeg
    7A36498D-3B52-4C68-900E-9376DD87AB08.jpeg
    93,4 KB · Wyświetleń: 103
To syn od mojej - mieszka u moich rodziców - owczador właśnie mam wrażenie, że jest mocniej spragniony atencji niż ona :) Zobacz załącznik 1387326

To ten w tle :D
Ale śmieszny miks, faktycznie wygląda jak połączenie lancia i owczarka 😍
Kochane kobietki mam wyniki badań z dziś ( androstadion i 17-oh progesteron będzie za kilka dni) chyba jest ok ?
Ferrytyna za niska, a homocysteiny za wysoka. Bierzesz z metylowany kwas foliowy? Nie masz problemów z hemoglobiną czy żelazem? Nie czujesz się zmęczona czy osłabiona?

reklama
Do góry