reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Laski, polećcie, do jakiego miesjca w PL warto jechać na weekend? Fajnie jakby nie była to głusz, tylko gdzieś, gdzie można fajnie zjeść i odpocząć :)
Może Toruń? Urokliwe uliczki na spacery i zjeść tez jest gdzie, można usiąść nad Wisłą i zrobić sobie piknik ;) a z takich mniejszych miejscowości to może gdzieś dalej, np góry stołowe? Schronisko pasterka to wymarzona baza wypadowa w niewysokie góry, widoki zapierające dech w piersiach gwarantowane ;)
byłam w zeszłym roku w czerwcu na rocznicę,zgadza się super miasto . Wrocław też mi się podobał.
Właśnie jak przeczytałam pierwszy post to też pomyślałam o Toruniu, bo też tam byliśmy w sierpniu na rocznicy :) Jest co robić, gdzie zjeść i połazić. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona! Chleb i wino też polecam 😍
Ktoś pisał o Kazimierzu, moje okolice i też polecam, ale mało co tam można robić, co najwyżej trochę pochodzić. I tam polecam bardzo hotel Kazimierski Zdrój i masaże 😍 W okolicy Kazimierza, piękne miejsce do spacerowania, a do miasta można na obiad podjechać :) Też bym chętnie gdzieś pojechała...😔

Nosz k$&#_&#-# że tak powiem, zawsze twierdziłam, że co innego nie chcieć, a co innego nie móc. Pomijając już fakt nadciśnienia i mutacji pai heterozygoty.. Dr dostosował leczenie labetol 3 dziennie i kwas acetylosalicylowy raz dziennie. Wszystko wyglądało dobrze i nagle wyszła mi jakąś pieprzona nadżerka, gdzie badania wcześniej miałam regularnie.. po x badań wyszły mi zmiany CIN II / CIN III, jak to lekarz powiedział "niekorzystne i nieoczekiwane" rzecz w tym, że nawet dr przy badaniu mówił, że jego zdaniem zmiany nie wymagające leczenia no i współżycie było bez zabezpieczeń, a nagle okazało się, że wymagam konizacji chirurgicznej. Dowiedziałam się dziś, dwa dni po owu. Jest wtorek, na środę mam zaplanowe przyjęcie na oddział i usuwanie zmiany. Boję się, że jak się okaże, że jestem w ciąży to się wszystko spieprdzieli i zaprzepaszczę szanse.. 😑😑😭

Hejka ! Witam się i ja nie wiem, w którym dniu cyklu bo wczorajsze plamienie przez noc się uspokoiło i od rana trochę już bardziej krew ale nadal małe ilości. Ja uznaje, ze to jest 1 dc.
Jutro ide zrobić jakieś badania i w czwartek mam gina.
Nie ma płaczu, nie ma zgłosić. Chyba powoli soe oswajam z tą myślą, ze jedyna opcją, kiedy mnie opuści okres będzie menopauza

Nosz k$&#_&#-# że tak powiem, zawsze twierdziłam, że co innego nie chcieć, a co innego nie móc. Pomijając już fakt nadciśnienia i mutacji pai heterozygoty.. Dr dostosował leczenie labetol 3 dziennie i kwas acetylosalicylowy raz dziennie. Wszystko wyglądało dobrze i nagle wyszła mi jakąś pieprzona nadżerka, gdzie badania wcześniej miałam regularnie.. po x badań wyszły mi zmiany CIN II / CIN III, jak to lekarz powiedział "niekorzystne i nieoczekiwane" rzecz w tym, że nawet dr przy badaniu mówił, że jego zdaniem zmiany nie wymagające leczenia no i współżycie było bez zabezpieczeń, a nagle okazało się, że wymagam konizacji chirurgicznej. Dowiedziałam się dziś, dwa dni po owu. Jest wtorek, na środę mam zaplanowe przyjęcie na oddział i usuwanie zmiany. Boję się, że jak się okaże, że jestem w ciąży to się wszystko spieprdzieli i zaprzepaszczę szanse.. 😑😑😭
Bardzo mi przykro, a pytałaś lekarza czy to bezpieczne jeśli by doszło do ewentualnego zapłodnienia?

Hejka ! Witam się i ja nie wiem, w którym dniu cyklu bo wczorajsze plamienie przez noc się uspokoiło i od rana trochę już bardziej krew ale nadal małe ilości. Ja uznaje, ze to jest 1 dc.
Jutro ide zrobić jakieś badania i w czwartek mam gina.
Nie ma płaczu, nie ma zgłosić. Chyba powoli soe oswajam z tą myślą, ze jedyna opcją, kiedy mnie opuści okres będzie menopauza
a u mnie cisza...juz bym chciała dostać ten okres...ja nie rozumiem dlaczego u mnie sie to tak przeciaga...:/

reklama
Do góry