Bibi89
Fanka BB :)
Smacznego!A mogę go zjesc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smacznego!A mogę go zjesc?
Laski, polećcie, do jakiego miesjca w PL warto jechać na weekend? Fajnie jakby nie była to głusz, tylko gdzieś, gdzie można fajnie zjeść i odpocząć
Może Toruń? Urokliwe uliczki na spacery i zjeść tez jest gdzie, można usiąść nad Wisłą i zrobić sobie piknik a z takich mniejszych miejscowości to może gdzieś dalej, np góry stołowe? Schronisko pasterka to wymarzona baza wypadowa w niewysokie góry, widoki zapierające dech w piersiach gwarantowane
Właśnie jak przeczytałam pierwszy post to też pomyślałam o Toruniu, bo też tam byliśmy w sierpniu na rocznicy Jest co robić, gdzie zjeść i połazić. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona! Chleb i wino też polecambyłam w zeszłym roku w czerwcu na rocznicę,zgadza się super miasto . Wrocław też mi się podobał.
Jeszcze nie, ale jutro idę do lekarza i zapytam, co on na to.A robiłaś może mthfr?
Bardzo mi przykro, a pytałaś lekarza czy to bezpieczne jeśli by doszło do ewentualnego zapłodnienia?Nosz k$&#_&#-# że tak powiem, zawsze twierdziłam, że co innego nie chcieć, a co innego nie móc. Pomijając już fakt nadciśnienia i mutacji pai heterozygoty.. Dr dostosował leczenie labetol 3 dziennie i kwas acetylosalicylowy raz dziennie. Wszystko wyglądało dobrze i nagle wyszła mi jakąś pieprzona nadżerka, gdzie badania wcześniej miałam regularnie.. po x badań wyszły mi zmiany CIN II / CIN III, jak to lekarz powiedział "niekorzystne i nieoczekiwane" rzecz w tym, że nawet dr przy badaniu mówił, że jego zdaniem zmiany nie wymagające leczenia no i współżycie było bez zabezpieczeń, a nagle okazało się, że wymagam konizacji chirurgicznej. Dowiedziałam się dziś, dwa dni po owu. Jest wtorek, na środę mam zaplanowe przyjęcie na oddział i usuwanie zmiany. Boję się, że jak się okaże, że jestem w ciąży to się wszystko spieprdzieli i zaprzepaszczę szanse..
a u mnie cisza...juz bym chciała dostać ten okres...ja nie rozumiem dlaczego u mnie sie to tak przeciaga...:/Hejka ! Witam się i ja nie wiem, w którym dniu cyklu bo wczorajsze plamienie przez noc się uspokoiło i od rana trochę już bardziej krew ale nadal małe ilości. Ja uznaje, ze to jest 1 dc.
Jutro ide zrobić jakieś badania i w czwartek mam gina.
Nie ma płaczu, nie ma zgłosić. Chyba powoli soe oswajam z tą myślą, ze jedyna opcją, kiedy mnie opuści okres będzie menopauza
nie, a o co chodzi xD nawet dziś zapobiegawczo założyłam podpaskę na noc, bo się bałam, że jak się spinizuję rano to mnie zaleje, a tu nic. No widocznie dobrze mi wydłużyła cykl ta sono hsg@Ladycarooo czy Ty już przeszłaś do tego alkoholowego czerwonego pokoju, bo już tyle osób na ławce, że Cię nie widzę i tak dumam Dotalaś ten okres?