reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej wam😘 ja byłam dzisiaj u gina... Potwierdził że miesiąc bezowulacyjny... Teraz muszę czekać do @, zrobić badania i 08.04 znowu wizyta. Międzyczasie nasienie męża będzie zrobione. Zalecił też branie Miovelii. Miała któraś z was z tym styczność? 🤔

Hej wam😘 ja byłam dzisiaj u gina... Potwierdził że miesiąc bezowulacyjny... Teraz muszę czekać do @, zrobić badania i 08.04 znowu wizyta. Międzyczasie nasienie męża będzie zrobione. Zalecił też branie Miovelii. Miała któraś z was z tym styczność? 🤔
Przycupnę bo nie wiem co to za badanie, a jeśli mogę zapytać o cykl bezowulacyjny- brak pęcherzyków? Po czym stwierdzenie?

Przycupnę bo nie wiem co to za badanie, a jeśli mogę zapytać o cykl bezowulacyjny- brak pęcherzyków? Po czym stwierdzenie?
Na początku tego cyklu był pęcherzyk 18 mm, w 9dc. Lekarz stwierdził że to niepęknięty, z poprzedniego cyklu. Dzisiaj jest 22 dc, temperatura niska, prog 0,63, i dalej pęcherzyk 18 mm.

Przez pierwsze cykle starań byłam najbardziej wyluzowana na świecie. Nawet raz nie testowałam, wszystko na luzie. Po 4 msc ciąża i poronienie. Później 3 msc intensywnych starań, testów owu, mierzenia temperatury i cyk ciąża i poronienie. Później pierwszy cykl starań dalej testy owu, suple, wszystkie możliwe badania i cyk ciąża i poronienie.
Niezależnie od tego czy się na staraniach skupiam czy mam je w nosie zachodzę w ciąże[emoji2272]
U mnie zupełnie na odwrót... Za pierwszym razem na luzaku udało się zajść w drugim pełnym cyklu. Później strata i się ufiksowałam i bardzo bardzo chciałam znów szybko zajść, taki "lek na całe zło" i skoro ostatnio poszło tak szybko to teraz też musi! No i 9-10mcy i nic... Frustracja rosła z każdym mcem. No i się udało, co z tego jak kolejna strata. Więc trochę w jakąś tam blokadę wierzę, ale nie w teksty stylu " jak odpuścisz to zajdziesz" , bo wiem że logicznie się nie da, sama sobie nie raz wmawiałam że luz i chill i no stress i też 💩 i po fakcie ogarniałam że wcale nie luzowałam 😂 Nie da się wmówić luzowania, ale wierzę że jak czasem kobiety totalnie się poddają odpuszczają i próbują invitro i zaskakuje normalnie...mooooże coś w tym jest, who knows.

reklama
Heloł lejdis! 😁 U mnie już raczej po owu, bo wysycham 🤣 Ale dalej ciągną mnie jajniki (i prawy i lewy) więc ni chooja nie zgadnę z którego wyszło jajeczko 😝 Jak tam u Was? Ktoś w najbliższym czasie testuje?

Do góry