reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ale super! Niech się dzidziol rozpycha ❤️❤️❤️

A co do wysokości bety to ile Ty jesteś teraz dpo? Ja gdzieś chyba na in vitro czytałam, że niby te 14dpo powinna być beta 3 cyfrowa, ale myślę że nie jest to jakiś mus i różnie bywa
No właśnie tyle mniej więcej jestem. Ciężko powiedzieć bo nie miałam monitoringu. Troche późno sie zdecydował zadomowić i przed oczami mam statystyki @Zazuu O powodzeniu ciąży w zależności od zagnieżdżenia... jak narazie dość uparty 🤷🏽‍♀️

reklama
15.03 robote zmienilam i tetaz umowa 3 mies.... Jestem zdania, ze nie zaszlam tyle czasu podczas um na nieokreślony to tak nagle nie zaskocze. Zaraz powinny mi sie konczyc dni plodne🙂
jestem w troche podobnej sytuacji, na 16 mam rozmowę o pracę xD
więc gdyby coś to też zmiana pracy i okres próbny.
Ale też mam takie myślenie, że skorom prawie 2 lata nic sie nie udało, to i teraz mnie nic nie zaskoczy :p

jestem w troche podobnej sytuacji, na 16 mam rozmowę o pracę xD
więc gdyby coś to też zmiana pracy i okres próbny.
Ale też mam takie myślenie, że skorom prawie 2 lata nic sie nie udało, to i teraz mnie nic nie zaskoczy :p
Nigdy nie wiadomo, poza tym trzeba iść do przodu 🙂 po tej probnej zazwyczaj jest jakaś umowa do przodu ileś miesiecy i można sie zastanowic

Ojej, co zrobilas? Cofnelas wypo? Ja zaliczylam juz puste jajo kiedys wiec i tak do 12 tyg bym ukrywala
Nie, ciąża się niestety nie utrzymała i poroniłam na koniec stycznia, w lutym miałam mieć zabieg, który na szczęście nie był konieczny. W starej firmie nie wiedział nikt, natomiast szczęśliwie nowa firma prorodzinna więc nie mam obaw teraz przy staraniach. Poza tym umowa od razu na nieokreślony (już tu kiedyś pracowałam) więc nie mam obaw o utratę pracy.

Nigdy nie wiadomo, poza tym trzeba iść do przodu 🙂 po tej probnej zazwyczaj jest jakaś umowa do przodu ileś miesiecy i można sie zastanowic
no w tej formie do której ide na rozmowę po 3 miesiacach jest nieokreślony, jesli wszystko gra. Ale nie bede teraz tego rozkminiać... Raz, ze nie mam tej pracy a dwa, ze w ciąży nie jestem :D
Ale w sume mi tez się konczą płodne, wiec podobnie.
Mam zamiar testować 1.04.

reklama
Do góry