reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny, miesiączka powinna być 28 października ale nie przyszła zrobiłam test wczoraj i taka blada kreska. Myślicie że to ciąża ? Czy po kilku dniach spóźnionego okresu nie powinna być wyraźna?

Załączniki

• IMG_20211030_103211645.jpg
    IMG_20211030_103211645.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 151
Dziewczyny, miesiączka powinna być 28 października ale nie przyszła zrobiłam test wczoraj i taka blada kreska. Myślicie że to ciąża ? Czy po kilku dniach spóźnionego okresu nie powinna być wyraźna?

Intensywność kreski zależna jest zarówno od momentu zagnieżdżenia (a tu okienko mamy caly tydzien!) jak i jakości samego testu, wiec nie ma co w ten sposób oceniać. Zrób betę i przyrost jeśli chcesz się uspokoić. Gratulacje [emoji3526]

Hej, robiłam wczoraj test - 3 dni przed okresem i pojawiła się druga kreska. W końcu po roku starań, ale teraz się stresuje że może coś pójść nie tak. W styczniu tego roku już raz niestety mieliśmy sytuację że był test pozytywny a później przyszedł okres. Teraz zrobiłam już kilka i wszytskie wychodzą takie same. Kiedy powinnam iść do lekarza waszym zdaniem ?
ea6c984bdde3eaf5893da92841299ae6.jpg

Hej, robiłam wczoraj test - 3 dni przed okresem i pojawiła się druga kreska. W końcu po roku starań, ale teraz się stresuje że może coś pójść nie tak. W styczniu tego roku już raz niestety mieliśmy sytuację że był test pozytywny a później przyszedł okres. Teraz zrobiłam już kilka i wszytskie wychodzą takie same. Kiedy powinnam iść do lekarza waszym zdaniem ?

Zadzwoń i zapytaj, sam Ci powie kiedy najlepiej przyjść.

Jeśli nie musisz być obstawiona lekami od początku ciąży, to spokojnie możesz poczekać z wizytą do 6-7 tyg ciąży ( liczy się od daty ost miesiączki), wtedy już będzie widać więcej i może nawet będzie serduszko :) Przy becie ok 1000 lekarz zobaczy tylko pęcherzyk, a czasem trzeba czekać nawet na wyższą betę by się go dało zlokalizować. Trzymam kciuki by wszystko było ok no i oczywiście gratulacje :)

reklama
Intensywność kreski zależna jest zarówno od momentu zagnieżdżenia (a tu okienko mamy caly tydzien!) jak i jakości samego testu, wiec nie ma co w ten sposób oceniać. Zrób betę i przyrost jeśli chcesz się uspokoić. Gratulacje [emoji3526]
Jutro idę z samego rana na betę. Martwi mnie brak jakichkolwiek objawów, nawet bólu w piersiach nie mam.

Do góry