Angie777
Aktywna w BB
A to rozumiem jest pod znieczuleniem miejscowym robione ?Ja jestem po laparo+histero+drożność [emoji6] pytałam z ciekawości.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to rozumiem jest pod znieczuleniem miejscowym robione ?Ja jestem po laparo+histero+drożność [emoji6] pytałam z ciekawości.
gratuluję, ale pytasz jakie mają doświadczenia dziewczyny, które nie zaszły?czesc dziewczyny ja dzis 29 dc, dzien przed planowana miesiaczka. pomylilo mi sie, ze dzis jest dzien planowej miesiaczki i zrobilam test a nawet dwa sa pozytywne!!! <3 wg aplikacji 4+2 t.c. <3 to byl nasz 3 cykl staran. boli mnie jak przed miesiaczka ale mniej, piersi tez, ale mniej niz w pms. wydaje, sie ze mialam plamienie implantacyjne (7 dpo rozowe nitki, nasteonie kilka dni brunatne plamienie ale mniejsze niz zwykle - przyjmowalam duphaston bo mialam plamienia przed miesiaczka).
obecnie googluje jak wylaczyc mozg na 36 tygodni ....
podpowiedzcie prosze bo jutro pojde pobrac krew( jestem przebadana na wszystko ogolnie tokso hiv itd). czy poza betahcg cos pobrac? poza tym stosowalam duphaston do 27 dc, jakie macie doswiadczenia, ginekolodzy kazali kontynuowac po zajsciu? pytam o Wasze doswiadczenia, jutro skonsultuje sie oczywiscie z ginekologiem
trzymam kciuki za Was <3
przepraszam, rzeczywiscie. po prostu widzialam, ze wiekszosc z Was duzo rzeczy wie, a niektore staraja sie o kolejne dziecko. dziekuje w takim razie i szukam kolejnego forum!Gratuluję, ale to pytanie raczej na wątek mamusiowy
A to rozumiem jest pod znieczuleniem miejscowym robione ?
hmm z tego co widzialam na poprzednich stronach tego watku to dziewczyny ktorym sie udalo pisaly o tym, a takze o swoich objawach, wstawialy zdjecia pozytywnych tetsow itd. moze, rzeczywiscie pytania o te zalecenia po zajsciu sa nie na miejscu, ale to dlatego, ze widze po komenatarzach, ze macie doswiadczenie wieksze od mojego i chcialam po prostu sie poradzic. moim celem nie bylo nikogo urazic. pozdrawiam Was i trzymam kciuki!gratuluję, ale pytasz jakie mają doświadczenia dziewczyny, które nie zaszły?
mi chodziło tylko o zadane pytanie odnośnie "doświadczeń po zajściu"hmm z tego co widzialam na poprzednich stronach tego watku to dziewczyny ktorym sie udalo pisaly o tym, a takze o swoich objawach, wstawialy zdjecia pozytywnych tetsow itd. moze, rzeczywiscie pytania o te zalecenia po zajsciu sa nie na miejscu, ale to dlatego, ze widze po komenatarzach, ze macie doswiadczenie wieksze od mojego i chcialam po prostu sie poradzic. moim celem nie bylo nikogo urazic. pozdrawiam Was i trzymam kciuki!
Ja mam mieć w znieczuleniu ogólnym więc nie boję się, bo nie poczuję. Ale rzeczywiście lekarz mówił, że nie zrobiłby tego swojej sobie na żywca.Dla mnie było to bolesne. Dziewczyny różnie reagują, ale mnie niestety bolało po wstrzyknięciu kontrastu… niestety
super ❤ powodzenia. Jeśli chodzi i duphaston to mi lejarka kazała kontynuować po pozytywnym teścieczesc dziewczyny ja dzis 29 dc, dzien przed planowana miesiaczka. pomylilo mi sie, ze dzis jest dzien planowej miesiaczki i zrobilam test a nawet dwa sa pozytywne!!! <3 wg aplikacji 4+2 t.c. <3 to byl nasz 3 cykl staran. boli mnie jak przed miesiaczka ale mniej, piersi tez, ale mniej niz w pms. wydaje, sie ze mialam plamienie implantacyjne (7 dpo rozowe nitki, nasteonie kilka dni brunatne plamienie ale mniejsze niz zwykle - przyjmowalam duphaston bo mialam plamienia przed miesiaczka).
podpowiedzcie prosze bo jutro pojde pobrac krew( jestem przebadana na wszystko ogolnie tokso hiv itd). czy poza betahcg cos pobrac? poza tym stosowalam duphaston do 27 dc, jakie macie doswiadczenia, ginekolodzy kazali kontynuowac po zajsciu? pytam o Wasze doswiadczenia, jutro skonsultuje sie oczywiscie z ginekologiem
trzymam kciuki za Was <3
My też czekamy i powiedziano nam że 5-7 dni roboczychDziewczyny, jak długo czeka się na wyniki nasienia? Oddaliśmy przedwczoraj i narazie wyników jeszcze nie ma. Niewiem czy już dzwonic.
Jak zaszłam w ciążę, to nie dostałam z definicji tylko od momentu wystąpienia plamien... niestety ciążę straciłam dość szybko i teraz mam powiedziane z racji poronienia że mam od razu od pozytywu braćczesc dziewczyny ja dzis 29 dc, dzien przed planowana miesiaczka. pomylilo mi sie, ze dzis jest dzien planowej miesiaczki i zrobilam test a nawet dwa sa pozytywne!!! <3 wg aplikacji 4+2 t.c. <3 to byl nasz 3 cykl staran. boli mnie jak przed miesiaczka ale mniej, piersi tez, ale mniej niz w pms. wydaje, sie ze mialam plamienie implantacyjne (7 dpo rozowe nitki, nasteonie kilka dni brunatne plamienie ale mniejsze niz zwykle - przyjmowalam duphaston bo mialam plamienia przed miesiaczka).
trzymam kciuki za Was <3