Myślałam nad mierzeniem temperatury, ale teraz to bezsensu. Jestem (chyba) w połowie cyklu, nawet nie wiem jaki długi będzie. A po drugie nie mam termometru poczekam do końca tego cyklu. Jeśli przyjdzie @ to zakupię i zacznę mierzyć dzięki za radę.mam wrażenie, że każda z nas musi znaleźć takie testy, które będą jej pasować. Ja używam tych z domowego laboratorium i wiem, że trafiłam w 10. Obserwuj temperaturę, potwierdzi ci owulacje (wiadomo, że nie tak jak monitoring, ale i mnie się sprawdza).
reklama
M
Mamamama 1
Gość
Ja też będę testować 1 października zobaczymy czy doczekam
B
B206
Gość
Ale się dziś zdenerwowałam na @... termin na wczoraj i od 4 dni plamienia (normalnie po dwóch mam okres zawsze), ale nie wiem kiedy była dokładnie owulacja bo jak pisałam mamy przerwę w staraniach i tego nie kontroluje ściśle i spr progesteron a tu ponad 10... Jak się małpa do jutra nie wyrobi do moze mi przepaść wyjazd do SPA z mężem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Shee92
Fanka BB :)
U mnie też 19 dc... Dziewczyny może tym razem nam się poszczęści trzymam kciuki sama za siebie teżTo idziemy praktycznie łeb w łeb. U mnie dzisiaj 19dc bliżej października powinno się coś pokazać także wytrzymaj.
coca
Wybacz, dopiero teraz się doinformowanym jak ten zabieg wyglada. Napisz mi proszę jak się czułaś po zabiegu? Długo dochodziłaś do siebie ? Jak wyglądała później Twoja droga? Ściskam mocno [emoji8]
Miałam to na początku września [emoji16] moja droga stoi przede mną jeszcze otwarta [emoji16] czekam na owu i wizytę kontrolna u lekarza. Sporo się w sumie podziało podczas zabiegu, wiec liczę, ze będą jakieś postępy [emoji3526]
Dość szybko doszłam do siebie po zabiegu ale pierwsze 3 dni to był koszmar. Ciężko było nawet wstać, wziąć wdech czy cokolwiek takiego. Na szczęście z dnia na dzień było dużo lepiej.
coca
Cześć Wam,
Mam do Was pytanie. Jutro wypada mi spodziewany termin@ a dzisiaj temperatura 37,4. Do wczoraj przyjmowałam progesteron.
Myślicie, że podwyższona temp. jest w tej sytuacji normalna?
Jaki progesteron? Luteina na przykład może podnosić temperaturę ciała. U mnie spadek i okres przychodził po 4 dniach od odstawienia.
Progesteron BesinsJaki progesteron? Luteina na przykład może podnosić temperaturę ciała. U mnie spadek i okres przychodził po 4 dniach od odstawienia.
coca
Progesteron Besins
Jeśli jest to naturalna forma a nie syntetyczna to może podnosić temperaturę [emoji6]
reklama
Lwica1410
Ja zawsze 25Hej hej Czy któraś z Was ma dosc krotkie cykle zazwyczaj po 23-24 dni?
Podziel się: