Passtelova
Fanka BB :)
A jak tam u was sytuacja na drogach? W Poznaniu potop jechałam godzinę zamiast 20 minut, ale przynajmniej pośpiewałam sobie w samochodzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie okolice Kościana dosc ladnie padało podtopienia sa . Gostyn Piaski i srem zalane .. :/A jak tam u was sytuacja na drogach? W Poznaniu potop jechałam godzinę zamiast 20 minut, ale przynajmniej pośpiewałam sobie w samochodzie
U nas tez leje, ale my siedzimy w domu wiec mnie deszcz cieszy bo było tak sucho, ze wszystkie rośliny marniały w oczach liczę na to, ze to wszystko trochę odżyje.A jak tam u was sytuacja na drogach? W Poznaniu potop jechałam godzinę zamiast 20 minut, ale przynajmniej pośpiewałam sobie w samochodzie
U mnie dopiero teraz burza, ale mąż wracał dziś 3 godziny z pracy bo był wypadek i cała ekspresówka była zamknięta i był jeden wielki korek Zazwyczaj zajmuje mu to maks 40 minutA jak tam u was sytuacja na drogach? W Poznaniu potop jechałam godzinę zamiast 20 minut, ale przynajmniej pośpiewałam sobie w samochodzie
W Katowicach sucho [emoji2368] i grzeje niesamowicie [emoji3062][emoji3062]
Trzymam kciuki.ja wczoraj tez mialam negatyw . A Maly nie ma sa momenty ze brzuch boli ale to tak z dwie minuty i nic więcej..
A jak tam u was sytuacja na drogach? W Poznaniu potop [emoji23] jechałam godzinę zamiast 20 minut, ale przynajmniej pośpiewałam sobie w samochodzie [emoji23]