Gryfin
Fanka BB :)
A jaką dawkę masz Dostinexu na zbicie? Wybacz jeśli pisałaś, a ja nie ogarnęłam Być może będziesz musiała zwiększyć, ja dopiero za dwa miesiące mam zbadać (po 3 miesiącach brania dostinexu) czy prolaktyna spadła lub jeśli zajdę w ciąże ofc. Może też za wcześnie zbadałaś?@Kropka.88 , przykro mi, ja tez trzymałam kciuki. Tzn. oczywiście nie przestaję ich trzymać, wierzę, ze w końcu nam wszystkim się uda Ale myślami ostatnie dni byłam przy Tobie
@Kapozi , dzięki za Twoje wpisy odnośnie kliniki bocian i salve, właśnie zapisałam swojego na połowę czerwca super jest ta akcja, można zaoszczędzić sporo gotówki, a przy tylu wizytach i przy takiej ilości badań jakie wykonujemy ostatnimi czasy to każdy zaoszczędzony grosz się przyda!
Ja jestem po badaniach z początku cyklu i znów prolaktyna wywalona w kosmos reszta badań względnie ok. Nie udało mi się zrobić Wit D3 i androstenolionu, niestety w moim labie ich nie wykonują, może w przyszłym miesiącu pojadę do innego miasta. Póki co umówiłam wizytę o gin na 09.06, to będzie 10dc i moze uda mi się umówić na monitoring. Poprzedni cykl był bardzo krótki, trwał raptem 28 dni. Zobacz załącznik 1278980Zobacz załącznik 1278981Zobacz załącznik 1278982
a tak poza tym to ja tez byłam wczoraj w pracy także @coca
za to dzisiaj wzięłam wolne, ale ze starym się tak pochamraliśmy, ze szok i nie wiem co ze sobą zrobić, aż mi pogody szkoda
28 dniowy cykl to normalna długość