reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Do pomocy przy testach owulacyjnych tylko Premom.

FF i OF to takie trochę kompleksowe aplikacje, ja wole FF bo ma ładniejsze wykresy temperatur. Obie „uczą” się Twojego cyklu na podstawie wprowadzanych danych i z czasem coraz lepiej przewidują. Żadna z nich graficznie mi się nie podoba, do tego OF często się wiesza, ale uzywam obu rownolegle (nie wiem po co
emoji1787.png
) - jednak FF jest moim nr 1. FF nie jest po polsku. Objawów, supli już nie wpisuje bo mi się nie chce, wiec u mnie tylko temperatura i testy owulacyjne (i luteina, bo tak mi łatwiej odliczać).

Femometer nie uzywam ale dziewczyny sobie chwaliły
emoji3526.png
nie wiem jak z trafnością prognoz.

Flo wielu poleca, ja uzywam tylko dlatego ze mam tam archiwum cykli z wielu lat. Graficznie ładna, ale moim zdaniem brzydko wyskalowane wykresy temp i u mnie jej przewidywania co do owu są nietrafione
emoji13.png
No i ilość danych do wprowadzenia jest skromniejsza niż OF i FF niemniej uważam ze wystarczająca [emoji

Do pomocy przy testach owulacyjnych tylko Premom.

FF i OF to takie trochę kompleksowe aplikacje, ja wole FF bo ma ładniejsze wykresy temperatur. Obie „uczą” się Twojego cyklu na podstawie wprowadzanych danych i z czasem coraz lepiej przewidują. Żadna z nich graficznie mi się nie podoba, do tego OF często się wiesza, ale uzywam obu rownolegle (nie wiem po co [emoji1787]) - jednak FF jest moim nr 1. FF nie jest po polsku. Objawów, supli już nie wpisuje bo mi się nie chce, wiec u mnie tylko temperatura i testy owulacyjne (i luteina, bo tak mi łatwiej odliczać).

Femometer nie uzywam ale dziewczyny sobie chwaliły [emoji3526] nie wiem jak z trafnością prognoz.

Flo wielu poleca, ja uzywam tylko dlatego ze mam tam archiwum cykli z wielu lat. Graficznie ładna, ale moim zdaniem brzydko wyskalowane wykresy temp i u mnie jej przewidywania co do owu są nietrafione [emoji13] No i ilość danych do wprowadzenia jest skromniejsza niż OF i FF niemniej uważam ze wystarczająca [emoji6]
Dziękuję! 😁 na pewno skorzystam z opinii!

Na pewno się uda, grunt to dobra opieka. A nie jesteś na prawdę w jakiejś tragicznej sytuacji. 31 lat to też nie jakoś dużo, stara nie jesteś lalka :) w takich klinikach podobno ma prawdę biorą się od podstaw za pacjenta, nie jesteś przecież bezpłodna.. Dacie radę :) psychicznie jest ciężko, to fakt. Ale trzeba walczyć :) za kilka lat będziesz się z tego śmiała :* a że brak reakcji na cło? Mi powiedziała że szkoda ma to czasu i od raz po drożności zaczynamy z letroxem(widocznie mocniejsze, lepsze..nie wiem - tak to odebrałam skoro szkoda czasu) więc może i i Ciebie trzeba z grubej rury zacząć, tymbardziej że zakładam że jakiś czas te starania już trwają :) powiem Ci tak, zaczęłaś leczenie więc teraz wszystko będzie szło do przodu. :) i chwila moment poszczęści się zobaczycie :) czego życzę i nam :) za każdym razem gdy tu czytam że komuś się udało to jest radość, bo fajnie ze komuś się pofarciło, ale jest też ukucie zazdrości. To samo w życiu prywatnym :( ale jakoś już się nauczyłam pomału jakoś okazać tą pozytywna reakcję :D a co do in vitro to też jestem na to za biedna haha. Koszt jest ogromny i nie wiesz nigdy czy uda się za 1 razem czy za 5. I to nie jest budujące, tylko zniechęcające. No ale cóż.. Nieraz to jedyne wyjście, oby nie w naszym przypadku. :)
Ojjj! Jak miło 🥰 takie wiadomości bardzo podnoszą na duchu ❤ czekam niecierpliwie na Twoje relacje co do letroxu! 😊 Ja nadal czekam az @ przyjdzie (to wywoływanie miesiaczki taaak bardzo się dłuży 🤦🏼‍♀️) I lecę z pierwszym cyklem stymulacji! W międzyczasie jeszcze to badanie drożności więc powinno zlecieć 😉 troszke sie boje że znów jak zacznę starania to się nakręcę i nie będę umiała wyluzować, więc ogromnie liczę że uda się w tym cyklu w którym troszke będę miała glowe zajęta 😅 a co do tej lekkiej zazdrości to pewnie każda z nas to ma (mimo ze tak naprawdę cieszy się że się innym udaje) 😊 to chybapo prostu ogromna chęć dołączenia do tego grona cieszących się z 2ch kreseczek 😊 Ale jestem dobrej myśli! Na pewno nam się uda! 🥰

Ojjj! Jak miło 🥰 takie wiadomości bardzo podnoszą na duchu ❤ czekam niecierpliwie na Twoje relacje co do letroxu! 😊 Ja nadal czekam az @ przyjdzie (to wywoływanie miesiaczki taaak bardzo się dłuży 🤦🏼‍♀️) I lecę z pierwszym cyklem stymulacji! W międzyczasie jeszcze to badanie drożności więc powinno zlecieć 😉 troszke sie boje że znów jak zacznę starania to się nakręcę i nie będę umiała wyluzować, więc ogromnie liczę że uda się w tym cyklu w którym troszke będę miała glowe zajęta 😅 a co do tej lekkiej zazdrości to pewnie każda z nas to ma (mimo ze tak naprawdę cieszy się że się innym udaje) 😊 to chybapo prostu ogromna chęć dołączenia do tego grona cieszących się z 2ch kreseczek 😊 Ale jestem dobrej myśli! Na pewno nam się uda! 🥰
Taaak, a tą zazdrością też tak mam, z jednej strony zawsze są myśli "dlaczego im się udaje a mi nie" a z drugiej na prawdę szczerze się cieszę i życzę wszystkiego co najlepsze wszystkim przyszłym mamusiom 😊 to również napawa mnie nadzieją że kiedyś przyjdzie dzień że i ja ujrzę te wymarzone, wyśnione 2 kreseczki...

Dziewczyny czy przy braniu macy miałyście jakieś dolegliwości bólowe żołądka/jelit? Nie jest to smaczne i raczej biorę to bo ma pomóc ale zauważyłam, że od czasu kiedy to zażywam dość często mam np mdłości. Nie wiem czy to akurat ma związek z tym, wczoraj dodatkowo się czymś zatrułam i musiałam wziąć zwolnienie z pracy i teraz wszyscy myślą, że jestem w ciąży (dziś 7dc) :D

Dziewczyny czy przy braniu macy miałyście jakieś dolegliwości bólowe żołądka/jelit? Nie jest to smaczne i raczej biorę to bo ma pomóc ale zauważyłam, że od czasu kiedy to zażywam dość często mam np mdłości. Nie wiem czy to akurat ma związek z tym, wczoraj dodatkowo się czymś zatrułam i musiałam wziąć zwolnienie z pracy i teraz wszyscy myślą, że jestem w ciąży (dziś 7dc) :D
Ja miałam podobne dolegliwości przy wiesiolku musiałam odstawić

reklama
Ja nie miałam objawów ubocznych, ale nie zauważyłam tez pozytywnych zmian 😅 wiec chyba na mnie akurat maca nie działa 🤷🏼‍♀️

Do góry