Kasiix
Aktywna w BB
Ja biore kapsułki bo tak mi jest wygodniej, choć są wielkie ale nie tak jak mamadha premiumDzięki dziewczyny
Powiedzcie jeszcze czy tego wiesiołka bierzecie w kapsułkach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biore kapsułki bo tak mi jest wygodniej, choć są wielkie ale nie tak jak mamadha premiumDzięki dziewczyny
Powiedzcie jeszcze czy tego wiesiołka bierzecie w kapsułkach?
GratulacjeU mnie dzisiaj już tak chyba oficjalnie.
Mogę napisać że jestem w ciąży
U mnie dzisiaj już tak chyba oficjalnie.
Gratulacje ! który cykl okazał się tym szczęśliwym?U mnie dzisiaj już tak chyba oficjalnie.
Ja biorę w
GratulacjeDzisiaj kolejny test ciążowy. Wczoraj nawet telefonem miałam problem złapać drugą kreseczkę bo była bardzo blada. Dzisiaj już telefon uchwycił i widać wyraźnie gołym okiem. Zobacz załącznik 1235206
Gratulacje! ❤Dzień dobry
Nie było mnie kilka dni, praktycznie cały czas w pracy. Oczywiście w ciągu dnia z nudów zaczęłam rozmyślać czy się udało Żeby rozwiać swoje nadzieje zrobiłam test i..
Zobacz załącznik 1235263
Gratulacje!U mnie dzisiaj już tak chyba oficjalnie.