Gratuluję! Super wiadomość z rana ❤Boże... czy ja dobrze widzę? Dziś 22 dc. Flo dolicza cykl na 23 dni przed szybką owu w 8 dc. Jestem więc 2 dni przed @. Słabo i dziwnie się czuję więc postanowiłam zatestować. Lecieć na betę? Zobacz załącznik 1231006
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
.
Jeśli czujesz potrzebę pójścia na betę to idź gratulacjeBoże... czy ja dobrze widzę? Dziś 22 dc. Flo dolicza cykl na 23 dni przed szybką owu w 8 dc. Jestem więc 2 dni przed @. Słabo i dziwnie się czuję więc postanowiłam zatestować. Lecieć na betę? Zobacz załącznik 1231006
angeliskax
Moderator
Gratulacje Kochana!!! ♡♡Boże... czy ja dobrze widzę? Dziś 22 dc. Flo dolicza cykl na 23 dni przed szybką owu w 8 dc. Jestem więc 2 dni przed @. Słabo i dziwnie się czuję więc postanowiłam zatestować. Lecieć na betę? Zobacz załącznik 1231006
angeliskax
Moderator
Dzięki! Obczaje!Można z allegro, ale mam już czytnik więc wystarcza mi teraz same pałeczki i znalazłam w korzystniejszej cenie na takiej stronie time4baby
Kasialucky
GratulacjeBoże... czy ja dobrze widzę? Dziś 22 dc. Flo dolicza cykl na 23 dni przed szybką owu w 8 dc. Jestem więc 2 dni przed @. Słabo i dziwnie się czuję więc postanowiłam zatestować. Lecieć na betę? Zobacz załącznik 1231006
Gryfin
GratulacjeBoże... czy ja dobrze widzę? Dziś 22 dc. Flo dolicza cykl na 23 dni przed szybką owu w 8 dc. Jestem więc 2 dni przed @. Słabo i dziwnie się czuję więc postanowiłam zatestować. Lecieć na betę? Zobacz załącznik 1231006
Gryfin
Cześć dziewczyny, widzę że bardzo pozytywnie zaczął się ten dzień super, że zaczęły się pojawiać kreseczki Miłego dnia dla Was! Ja mam delikatną załamke, dzisiaj/jutro prawdopodobnie owulacja a my ani razu się jeszcze nie kochaliśmy jest jeszcze szansa, że jak dzisiaj wieczorem coś podziałamy to może się udać? Czy już za późno? Słyszałam teorie że najlepiej kochać się dzień przed owulacją żeby plemniki czekały już na jajeczko...Ehh
Kasialucky
Głowa do góry!Cześć dziewczyny, widzę że bardzo pozytywnie zaczął się ten dzień super, że zaczęły się pojawiać kreseczki Miłego dnia dla Was! Ja mam delikatną załamke, dzisiaj/jutro prawdopodobnie owulacja a my ani razu się jeszcze nie kochaliśmy jest jeszcze szansa, że jak dzisiaj wieczorem coś podziałamy to może się udać? Czy już za późno? Słyszałam teorie że najlepiej kochać się dzień przed owulacją żeby plemniki czekały już na jajeczko...Ehh
Mnie od wczoraj wychodzą kreski na testach owulacyjnych i na jutro umowilam się do swojego ginekologa aby sprawdzić jak się sprawy maja
ostatnio owulacje miałam 3 dni po tescie z ciemniejsza kreska
A ty jak sprawdzasz owulacje ?
On jeszcze nie jest pozytywny ale zapewne w nocy już by był [emoji16]
Zaraz to sprawdzę
reklama
Boże... czy ja dobrze widzę? Dziś 22 dc. Flo dolicza cykl na 23 dni przed szybką owu w 8 dc. Jestem więc 2 dni przed @. Słabo i dziwnie się czuję więc postanowiłam zatestować. Lecieć na betę? Zobacz załącznik 1231006
Gratulacje, piękne kreski długo się staracie z partnerem o dzieciątko? mieliście jakąś strategie w tym miesiącu czy zupełnie spontanicznie? pozdrawiam
Podziel się: