reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej Dziewczyny, u mnie dzisiaj 29dc (cykle 31 dniowe), wiec @ powinna sie pojawic w najblizszym czasie. Nie licze, ze w tym cyklu sie udalo, ponieważ nie pekl pecherzyk. Pobolewa mnie prawy jajnik, mam nadzieje, ze z tego pecherzyka nie zrobila mi sie torbiel:( Kolejny cykl to cykl dodatkowych badan, mam juz liste:) bo bylam na pierwszej wizycie w klinice leczenia nieplodnosci. W tym cyklu 3mam mocno kciuki za Wasze kreseczki:)
Dziewczyny, ja za duzo pytań zadaje, ale czasem mam wrazenie ze jestem jakimś niedoukiem 😅 Skąd wiecie dokładnie czy pęcherzyk pękł czy nie? Jak można się wybrać np. na usg przed lub po owulacji? 🤔

Dziewczyny, ja za duzo pytań zadaje, ale czasem mam wrazenie ze jestem jakimś niedoukiem [emoji28] Skąd wiecie dokładnie czy pęcherzyk pękł czy nie? Jak można się wybrać np. na usg przed lub po owulacji? [emoji848]

Idziesz do gina po okresie, patrzy czy coś tam się kluje i z tego co zobaczy szacuje kiedy może być owu i kiedy masz przyjść znowu.

Dziewczyny, Flo wyznaczyło mi owulację na 1 lutego, pisałam też Wam, że będę zaczynać z testami koło wtorku, środy, bo mniej więcej wtedy mogą zacząć coś pokazywać ale coś mnie podkusiło, żeby zrobić wczoraj, bo podbrzusze mnie pobolewało, prawa strona najbardziej. Zdziwiłam się mega, bo już wczoraj miałam dość dobrze widoczną kreskę a dzisiaj to już całkowicie. Myślę, że owulacja może się pojawić za dwa, trzy dni. Mam dość długie cykle, dzisiaj 10dc, nie wiem czy coś mi się pozmieniało, czy co ale gdybym się nie sugerowała intuicją, to pewnie w tym miesiącu bym przegapiła.. Aplikacje aplikacjami ale warto obserwować swoje ciało [emoji846]

Na dole wczorajszy i dzisiejszy, sprzed chwili [emoji846]

On jeszcze nie jest pozytywny ale zapewne w nocy już by był [emoji16]

Boże... czy ja dobrze widzę? Dziś 22 dc. Flo dolicza cykl na 23 dni przed szybką owu w 8 dc. Jestem więc 2 dni przed @. Słabo i dziwnie się czuję więc postanowiłam zatestować. Lecieć na betę?
20210126_073215.jpeg

reklama
Do góry