reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

Hejka, witam się ponownie. Dziś 21dc niby 7dpo, zaczęłam testować (bez komentarza) ofc biel bieli. Ale mam sporo testów w domu a i do apteki blisko więc sobie robię 🙈. Okres powinien być między czwartkowym A niedzielą ale raczej czwartek sądząc po objawach owu. Nienawidzę tego czekania po owu, masakrycznie się dłuży

reklama
@Truskawka9119 Przebudzilam się dzisiaj rano i miałam trudności z oddychaniem. Nie duszności tylko jakbym mniej powietrza czerpala. Ale to trwalo chwilę. Drugi raz w ciagu miesiąca to mam. Wcześniej nigdy tak nie mialam. I mialam takie uczucie jakby mi coś na dole brzucha jeździło. Wyniki krwi mam bardzo dobre, robilam jakies 2 miesiace temu. I tarczyca i cukier. Nic nie wykazało. Lekarz mowil,ze książkowe. Tak samo ciśnienie.

Ostatnia edycja:
Hejka, witam się ponownie. Dziś 21dc niby 7dpo, zaczęłam testować (bez komentarza) ofc biel bieli. Ale mam sporo testów w domu a i do apteki blisko więc sobie robię 🙈. Okres powinien być między czwartkowym A niedzielą ale raczej czwartek sądząc po objawach owu. Nienawidzę tego czekania po owu, masakrycznie się dłuży
Też nie lubię czekać chociaż wiem,że szybkie robienie testu i tak da negatyw. Mam nadzieję,że ci się udało.

Ja mając podobne objawy miałam torbiel czynnościową :(
Jakis czas temu mialam robione badania jakieś 2 miesiące temu. I usg. Co jakiś czas chodzą na kontrole. Wyniki krwi wraz z tarczyca i cukrem wyszly książkowe. Gdyby cos bylo nie tak jakos odchyl by był. Cisnienie również mam niby książkowe. Jak to lekarka powiedziala "Jesteś zdrowa jak koń oby tak dalej" .
Jeszcze dodam,że męczy mnie zatkany noc. Bez kropli ani rusz.

Tak mi się wydaje, bo mi to lekarz w klinice powiedział, że fsh ma być wyższe od LH, a masz długie cykle? Jakieś podejrzenie pcos?
Mam długie cykle. Nawet do 40paru dni. Pcos obraz usg na to nie wskazuje, powiedziała otwarcie że jajek nie jest za dużo. Ale wyniki na to wskazują właśnie. Lh, fsh i amh. To ciekawe co powie na wizycie. Kochana muszę zrobić ten wynik zaznaczony w kolku. Czy potrafisz to odczytać? :))) chciałam sprawdzić w necie co to za badanie, po ile i wgl. Ale nie mogę tego jednego doczytać.. :(

Załączniki

• IMG_20210124_122701.jpg
    IMG_20210124_122701.jpg
    781,7 KB · Wyświetleń: 81
Mam długie cykle. Nawet do 40paru dni. Pcos obraz usg na to nie wskazuje, powiedziała otwarcie że jajek nie jest za dużo. Ale wyniki na to wskazują właśnie. Lh, fsh i amh. To ciekawe co powie na wizycie. Kochana muszę zrobić ten wynik zaznaczony w kolku. Czy potrafisz to odczytać? :))) chciałam sprawdzić w necie co to za badanie, po ile i wgl. Ale nie mogę tego jednego doczytać.. :(
A to nie androstendion?

reklama
Do góry