Hejka, witam się ponownie. Dziś 21dc niby 7dpo, zaczęłam testować (bez komentarza) ofc biel bieli. Ale mam sporo testów w domu a i do apteki blisko więc sobie robię . Okres powinien być między czwartkowym A niedzielą ale raczej czwartek sądząc po objawach owu. Nienawidzę tego czekania po owu, masakrycznie się dłuży
reklama
Misiaczek_23
Aktywna w BB
@Truskawka9119 Przebudzilam się dzisiaj rano i miałam trudności z oddychaniem. Nie duszności tylko jakbym mniej powietrza czerpala. Ale to trwalo chwilę. Drugi raz w ciagu miesiąca to mam. Wcześniej nigdy tak nie mialam. I mialam takie uczucie jakby mi coś na dole brzucha jeździło. Wyniki krwi mam bardzo dobre, robilam jakies 2 miesiace temu. I tarczyca i cukier. Nic nie wykazało. Lekarz mowil,ze książkowe. Tak samo ciśnienie.
Ostatnia edycja:
Misiaczek_23
Aktywna w BB
Też nie lubię czekać chociaż wiem,że szybkie robienie testu i tak da negatyw. Mam nadzieję,że ci się udało.Hejka, witam się ponownie. Dziś 21dc niby 7dpo, zaczęłam testować (bez komentarza) ofc biel bieli. Ale mam sporo testów w domu a i do apteki blisko więc sobie robię . Okres powinien być między czwartkowym A niedzielą ale raczej czwartek sądząc po objawach owu. Nienawidzę tego czekania po owu, masakrycznie się dłuży
Misiaczek_23
Aktywna w BB
Jakis czas temu mialam robione badania jakieś 2 miesiące temu. I usg. Co jakiś czas chodzą na kontrole. Wyniki krwi wraz z tarczyca i cukrem wyszly książkowe. Gdyby cos bylo nie tak jakos odchyl by był. Cisnienie również mam niby książkowe. Jak to lekarka powiedziala "Jesteś zdrowa jak koń oby tak dalej" .Ja mając podobne objawy miałam torbiel czynnościową
Jeszcze dodam,że męczy mnie zatkany noc. Bez kropli ani rusz.
Misiaczek_23
Aktywna w BB
Jeszcze zapomnialam dodac,że mam ciagle prawie zatkany nos. Bez kropli ani rusz ;(
porzeczka97
Fanka BB :)
Mam długie cykle. Nawet do 40paru dni. Pcos obraz usg na to nie wskazuje, powiedziała otwarcie że jajek nie jest za dużo. Ale wyniki na to wskazują właśnie. Lh, fsh i amh. To ciekawe co powie na wizycie. Kochana muszę zrobić ten wynik zaznaczony w kolku. Czy potrafisz to odczytać? )) chciałam sprawdzić w necie co to za badanie, po ile i wgl. Ale nie mogę tego jednego doczytać..Tak mi się wydaje, bo mi to lekarz w klinice powiedział, że fsh ma być wyższe od LH, a masz długie cykle? Jakieś podejrzenie pcos?
Załączniki
A to nie androstendion?Mam długie cykle. Nawet do 40paru dni. Pcos obraz usg na to nie wskazuje, powiedziała otwarcie że jajek nie jest za dużo. Ale wyniki na to wskazują właśnie. Lh, fsh i amh. To ciekawe co powie na wizycie. Kochana muszę zrobić ten wynik zaznaczony w kolku. Czy potrafisz to odczytać? )) chciałam sprawdzić w necie co to za badanie, po ile i wgl. Ale nie mogę tego jednego doczytać..
porzeczka97
No patrząc w internecie to hormon płciowy więc to mogłoby być toA to nie androstendion?
Dobrze, że mam paskudne pismo i dzięki temu wystarczy, że 3litery dopasuje i znam temat to już całość umiem rozczytać [emoji1787]No patrząc w internecie to hormon płciowy więc to mogłoby być to
reklama
Kapozi
Wczoraj późnym wieczorem pojawił się @. Mam nadzieję, że wszytsko się unormujeJa poronienie na koniec czerwca, do dzisiaj cykl się nie uregulował, czasami 26 dni czasami 44 :/ wcześniej jak w zegarku.
Podziel się: