reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Moze masz rację @Lilka92 ... człowiek juz zaczyna doszukiwać się chyba na siłę tego co chcialby zobaczyć 😘
Ja to przechodziłam na początku, teraz już wiem ile mogę mieć objawów pms i jak różne są miesiące 😂
Cześć dziewczyny, cały czas Was czytam ☺
U mnie leci już rok starań. Mam pytanie do tych którym wyszły słabe wyniki nasienia u partnerów. Czy robiliście badania nasienia po jakims czasie sprawdzić czy suplementy typu fertilman coś dały? (U nas to Acertin). Mąż bierze już 3ci miesiąc, ogólnie bardziej o siebie dba, tak się zastanawiam czy coś mu się poprawiło czy jest sens to badać w ogóle...
Mój mąż miał dobre wyniki ale lekarz i tak kazał poprawić i brać fertilman. Nie robiliśmy powtórnych badań ale może dziwnie to zabrzmi - sperma bardzo się zmieniła 😂 jest bardziej gęsta , jest jej zdecydowanie więcej i nawet jak zdarzy nam się maraton nie zaczyna się robić wodnista 🙂 także jestem pewna, że działa

reklama
Olej z wiesiołka bierze się do owulacji.

Z okazji dnia kobiet życzę Wam samych sukcesów, zdrowia i spełnienia marzeń, także tych o upragnionych kreseczkach i zdrowym dziecku. 💐
Bierzecie w kapsułkach olej czy taki płynny ? Nie mogę znaleść dawkowania takiego płynnego właśnie 🤔

Spełnienia marzeń kobietki 🌷

reklama
Do góry