reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Moze masz rację @Lilka92 ... człowiek juz zaczyna doszukiwać się chyba na siłę tego co chcialby zobaczyć 😘
Ja to przechodziłam na początku, teraz już wiem ile mogę mieć objawów pms i jak różne są miesiące 😂
Cześć dziewczyny, cały czas Was czytam ☺
U mnie leci już rok starań. Mam pytanie do tych którym wyszły słabe wyniki nasienia u partnerów. Czy robiliście badania nasienia po jakims czasie sprawdzić czy suplementy typu fertilman coś dały? (U nas to Acertin). Mąż bierze już 3ci miesiąc, ogólnie bardziej o siebie dba, tak się zastanawiam czy coś mu się poprawiło czy jest sens to badać w ogóle...
Mój mąż miał dobre wyniki ale lekarz i tak kazał poprawić i brać fertilman. Nie robiliśmy powtórnych badań ale może dziwnie to zabrzmi - sperma bardzo się zmieniła 😂 jest bardziej gęsta , jest jej zdecydowanie więcej i nawet jak zdarzy nam się maraton nie zaczyna się robić wodnista 🙂 także jestem pewna, że działa

reklama
Olej z wiesiołka bierze się do owulacji.

Z okazji dnia kobiet życzę Wam samych sukcesów, zdrowia i spełnienia marzeń, także tych o upragnionych kreseczkach i zdrowym dziecku. 💐
Bierzecie w kapsułkach olej czy taki płynny ? Nie mogę znaleść dawkowania takiego płynnego właśnie 🤔

Spełnienia marzeń kobietki 🌷

reklama
Do góry