reklama
Kropka29
Moderator
hej witam wszystkich jako nowa użytkowniczka forum staramy się z mężem o 1 dziecko. Czy mnie oczy nie mylą i widzę 2 kreski? zrobiłam test 1/2 dni przed okresem z 2 moczu ..
pozdrawiam
Cześć Coś tam widać, powtórz jutro z porannego moczu albo leć na betę
Gryfin
Fanka BB :)
Cześć! Coś widać delikatnie, najlepiej powtórz w dniu planowanej @, ile dpo jesteś? Jak długie masz cykle?hej witam wszystkich jako nowa użytkowniczka forum staramy się z mężem o 1 dziecko. Czy mnie oczy nie mylą i widzę 2 kreski? zrobiłam test 1/2 dni przed okresem z 2 moczu ..
pozdrawiam
Nessii_
Fanka BB :)
U mnie 29 dc- w piątek testujeCześć dziewczyny miłego dnia dla Was Jak się czujecie? Kto dziś testuje? Który dc?
Od początku cyklu jestem dziwnie spokojna nawet mnie nie kusi na wcześniejsze testowanie...
Oprócz ciągłego bólu brzucha (jelit) i jeszcze większych wyprysków na twarzy, żadnych odstępstwa od normy więc się nie nastawiam
U mnie @ powinna przyjść w sobotę owu była około 14.02 tez jestem dziwnie spokojna i wgl mnie nie korci, dziwnych objawów brak nawet tych na okres Co to będzie co to będzieU mnie 29 dc- w piątek testuje
Od początku cyklu jestem dziwnie spokojna nawet mnie nie kusi na wcześniejsze testowanie...
Oprócz ciągłego bólu brzucha (jelit) i jeszcze większych wyprysków na twarzy, żadnych odstępstwa od normy więc się nie nastawiam
RoZa_MiMi89
Aktywna w BB
Witam dziewczynki.
W kwietniu kończę 32 lata z partnerem zaczynamy dopiero starania o dziecko. Mam syna z pierwszego małżeństwa 12 lat ciekawe jak pojdzie tym razem...
Witam Was wszystkie serdecznie
W kwietniu kończę 32 lata z partnerem zaczynamy dopiero starania o dziecko. Mam syna z pierwszego małżeństwa 12 lat ciekawe jak pojdzie tym razem...
Witam Was wszystkie serdecznie
Dziewczyny,
Jeśli jecie ananasa w kapsułkach to jakie dawkowanie?
O a po co ananas? Nigdy nir słyszałam o suplementacji ananasa
reklama
Fajne kapcie. Zatestuj jeszcze w terminie @hej witam wszystkich jako nowa użytkowniczka forum staramy się z mężem o 1 dziecko. Czy mnie oczy nie mylą i widzę 2 kreski? zrobiłam test 1/2 dni przed okresem z 2 moczu ..
pozdrawiam
Podziel się: