reklama
Madziarka82
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny jestem tu nowa i mam problem z zajściem od ok 1,5 roku
Madziarka82
Cześć dziewczyny jestem tu nowa i staramy się od ok 1,5 roku
HeraUnique
WitajCześć Dziewczyny jestem tu nowa i mam problem z zajściem od ok 1,5 roku
Robiłaś już jakieś badania? Hormony , drożność, nasienie, monitoring owu?
Gryfin
Bardzo mi przykro Trzymaj się, jeszcze wszystko się kiedyś ułoży zobaczyszHej, wracam jak bumerang, moja radość z [emoji3498] nie trwała długo... Poroniłam w 5 tygodniu, już powoli dociera to do mnie i mam siłę by Wam to powiedzieć, cały czas się zastanawiam czy mogłam jeszcze coś zrobić żeby się tak nie skończyło... Troszkę plamiłam prawie od początku, w czwartek zauważyłam na papierze żywą krew, lekarz kazał mi przyjechać ale na usg nie było jeszcze nic widać, przepisal luteinę i w piątek kazał zrobić betę- 8558, więc sporo a w niedzielę praktycznie od razu zaczęły lecieć wielkie skrzepy i brzuch strasznie bolał, pojechałam do szpitala i lekarz stwierdził duży krwiak i naturalne poronienie, było widać pęcherzyk ciążowy... Miałam łyzeczkowanie... Gdyby nie córeczka nie wiem czy potrafiłabym się dźwignąć, a tak wiem że muszę... Jak zwykle można na was liczyć i się wygadać, dziękuję że jesteście
Gryfin
Cześć, miło że do Nas wpadłaś opowiesz coś o sobie? Robiłaś może jakieś badania?Cześć Dziewczyny jestem tu nowa i mam problem z zajściem od ok 1,5 roku
Gryfin
Cześć! No to wyprzedziłam Cię w tym cyklu o 4 dni u mnie dziś 14dc, działamy od wczoraj dopiero, ale się nie poddajemyCześć Dziewczyny Chętnie do Was dołączę, bo podczytuję Was od jakiegoś czasu. Staramy się od maja, ale pewnie z 2-3 cykle można uznać za nieproduktywne, nie trafiliśmy w owu. Na razie jestem po pierwszych badaniach: TSH 2,0, progesteron w 21dc był 16,2 i ginka stwierdziła, że z owulacja nie ma problemu. Cykle mam regularne 27–28 dni, w sumie przez jakieś 3 miesiące pokrywały mi się daty z @Gryfin, ale ostatni cykl przesunął się o 5 dni i aktualnie mam 10dc. Biorę Miovelię, od przyszłego cyklu lekarka kazała włączyć Miovelia Nac, mąż bierze Supramen. Mamy się starać dalej, jeśli się nie uda, to w kwietniu zbadamy nasienie. Pozdrawiam, Ania
NataliaW93
Jak to stosujesz ? 2/3 x dziennie ?Myślę że apteki powinny mieć, ja zamawiałam ze strony Apteki Gemini
Gryfin
2 kapsułki 2 razy dziennie podczas posiłkuJak to stosujesz ? 2/3 x dziennie ?
reklama
U mnie 22 dc (cykle 31 dni) i już bardzo chciałabym wiedzieć czy się udało czy nie od kilku dni czuje się dziwnie, ale wiem że na objawy ciąży za wcześnie... ciekawe jak długo wytrzymam żeby nie robić testuCześć dziewczyny!
U mnie 31 dc , @na jutro , czekam po wczorajszym negatywnym tescie trochę ochłonęłam i juz się pogodziłam, że @ bedzie
Podziel się: