Gryfin
Fanka BB :)
Dopóki @ nie ma jest nadzieja a który to Twój cykl?Ja zrobiłam dzis test, 2 dni przed okresem . Negatywny, dziś 30dc. No cóż, myślę że w tym cyklu już nic z tego nie będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopóki @ nie ma jest nadzieja a który to Twój cykl?Ja zrobiłam dzis test, 2 dni przed okresem . Negatywny, dziś 30dc. No cóż, myślę że w tym cyklu już nic z tego nie będzie
5 cykl starań owu musiałaby się przesunąć ,żeby coś jeszcze miało z tego byc , wprawdzie jej nie monitorowalam .... ostanie przytulanki były w 21dc.Dopóki @ nie ma jest nadzieja a który to Twój cykl?
W takim razie za 2 dni się wszystko powinno wyjaśnić, trzymam kciuki żeby to była ciąża a jeśli nie to kolejny cykl daje nowe szanse5 cykl starań owu musiałaby się przesunąć ,żeby coś jeszcze miało z tego byc , wprawdzie jej nie monitorowalam .... ostanie przytulanki były w 21dc.
Nie wiem czy nie zrobię sobie przerwy...W takim razie za 2 dni się wszystko powinno wyjaśnić, trzymam kciuki żeby to była ciąża a jeśli nie to kolejny cykl daje nowe szanse
Cześć miło, że do Nas wpadłaś Dwa lata to już sporo prób za Wami, czy wiesz z czego może to wynikać? Robiliście z mężem badania? Rozumiem o czym mówisz, ja właśnie przed chwilą się dowiedziałam, że koleżanka z pracy jest w ciąży ale nie mam w sobie złości czy smutku, bardzo się cieszę jej szczęściem każdą z Nas to w końcu spotkaCześć wszystkim!
Jestem tu nowa chociaż z mężem staramy się o dzidzie od ponad dwóch lat....
Niestety nie zawsze jest tak łatwo jak mówią
Czasami czuję się jakbym była w ciąży.. Ale niestety tylko urojonej
Teraz jeszcze czuje się tak jakby wszyscy dookoła mieli dzieci /byli w ciąży... Wcześniej tak na to nie zwracałam uwagi.
Z miesiąca na miesiąc ten temat coraz bardziej mnie dobija.
Jeśli to ma Ci pomóc, to jak najbardziej zrób sobie przerwę, zdrowie psychiczne jest najważniejszeNie wiem czy nie zrobię sobie przerwy...
U mnie niby wszystko ok na tą chwilę.Cześć miło, że do Nas wpadłaś Dwa lata to już sporo prób za Wami, czy wiesz z czego może to wynikać? Robiliście z mężem badania? Rozumiem o czym mówisz, ja właśnie przed chwilą się dowiedziałam, że koleżanka z pracy jest w ciąży ale nie mam w sobie złości czy smutku, bardzo się cieszę jej szczęściem każdą z Nas to w końcu spotka
Czasami właśnie człowiek się zastanawia jak to jest....@Justka92
Przytulam
Wszędzie widzę dzieci, nawet każda reklama wydaje mi się być dla mam... muszę się z tym nauczyć żyć i więcej nadziei mieć choć to ciężkie... nie mam prawie koleżanki, znajomej bez dziecka a jak nie maja to wg mnie zaraz będą miały bo tak z niektórymi już się stało... jedna ma 3 w wieku 26 lat z czego jedno oddała (była przed18) drugie zostawiła z ojcem a trzecie bodajże z grudnia z nowym(!) trzecim już partnerem...