reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Super! A czułaś, że może być wcześniej? Jakieś objawy?Dziewczyny, złapałam ją! Owulacja miała być 1 lutego testujcie jak najszybciej, bo warto
Super! A czułaś, że może być wcześniej? Jakieś objawy?
Trochę mnie pobolewa brzuch po prawej stronie ale powiem Wam, że odkąd się staramy to często mnie bolą jajniki, nie wiem dlaczego. Trochę śluzu było ale w sumie dopiero przy zbliżeniu. Jakoś intuicja mi podpowiedziała, żeby siknąć na test. jeżeli ja rzeczywiście mam tak szybko owulację... (raczej wątpię aby co miesiąc tak było) to nasze dotychczasowe starania poszły na marne
staraczka_22
Wyczytalam ostatnio, że jeśli nie idą starania to czasem warto sprawdzić pełen panel krzepliwości krwi, robiłyście te badania?
Gryfin
Nie nigdy, a za co odpowiada ta krzepliwość krwi jeśli chodzi o starania?Wyczytalam ostatnio, że jeśli nie idą starania to czasem warto sprawdzić pełen panel krzepliwości krwi, robiłyście te badania?
K
Katijah
Gość
A u mnie nie ma w rodzinie bliźniąt a ja w tej ciąży poronionej miałam bliźniaczki. TakżeJa mam siostry bliźniaczki, u mnie szanse zerowe, bo co drugie pokolenie
Teraz nie chcę bliźniąt, bo wiem jaka to ryzykowna ciąża
Nessii_
Dziewczyny! W końcu tydzień spóźniona, po 36 dc przyszła
W czwartek 3dc chce iść na podstawowe badania. Czy powinnam zrobić coś jeszcze (lub nie robić):
Tsh, Ft3, Ft4, FSH, Lh, estradiol, prolaktyna, progesteron, androstedion, shbg, testosteron, testosteron wolny
W czwartek 3dc chce iść na podstawowe badania. Czy powinnam zrobić coś jeszcze (lub nie robić):
Tsh, Ft3, Ft4, FSH, Lh, estradiol, prolaktyna, progesteron, androstedion, shbg, testosteron, testosteron wolny
kasienka0891
Moj tata miał siostrę bliźniaczkę także u mnie spore szanseJa mam siostry bliźniaczki, u mnie szanse zerowe, bo co drugie pokolenie
Gryfin
Chyba jeszcze DHEA-S?Dziewczyny! W końcu tydzień spóźniona, po 36 dc przyszła
reklama
Podziel się: