reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

no ja już po grzebaniu w nochalu, wynik w ciągu 24h, ale kwarantanna już nałożona do 9.12 😩
Ja mam test jutro. Od poniedziałku nie mogę zbić sobie temperatury poniżej 38, i od trzech dni ciągiem bóli mnie głowa.
Obie z córką mamy też kaszel, a z racji tego że Gabrysia ma kwarantannę po kontakcie chorym to dziś dostałyśmy skierowanego na test.
Może to zwykła grypa, ale przekonamy po testach.
U nas na szczęście wymaz z gardła.
Miałam już robiony i z gardła i z nosa i ten z gardła mniej dokuczliwy.

reklama
Mam taki głupi nastrój jeśli chodzi o starania w tym mieisącu, ze nawet bym chciała fałszywy cień zobaczyć. Nie wiem po co, chyba, żeby już cokolwiek się zmieniło, a nie tylko vizir.
Mnie podnosiło zrobić test ciążowy o 2 w nocy, obudziła mnie temperatura i dreszcze i zanim leki zaczęły działce nie mogłam znów zasnąć i postanowiłam sprawdzić.
Okres mam mieć planowo w piątek test miałam o czułości 25 i też zobaczyłam tylko biel

Ostatnia edycja:
Mnie podnosiło zrobić test ciążowy o 2 w nocy, obudziła mnie temperatura i dreszcze i zanim leki zaczęły działce nie mogłam znów zasnąć i postanowiłam sprawdzić.
Okres mam mieć planowo w piątek test miałam o czułości 25 o też zobaczyłam tylko biel
Może do piątku coś się zmieni... trzymam kciuki :)
Ja mam jeszcze 10 dni do terminu okresu i już głupie myśli w głowie się pojawiają

Ja mam test jutro. Od poniedziałku nie mogę zbić sobie temperatury poniżej 38, i od trzech dni ciągiem bóli mnie głowa.
Obie z córką mamy też kaszel, a z racji tego że Gabrysia ma kwarantannę po kontakcie chorym to dziś dostałyśmy skierowanego na test.
Może to zwykła grypa, ale przekonamy po testach.
U nas na szczęście wymaz z gardła.
Miałam już robiony i z gardła i z nosa i ten z gardła mniej dokuczliwy.

Ja się zaczęłam źle czuć w sobotę, potem było coraz gorzej. Mam mega kaszel i duszności. Niby jestem zaszczepiona dwiema dawkami, niby praca zdalna, niby nigdzie nie chodzę za dużo, ale w wekeend byłam na wyjeździe służbowym, dużo ludzi z pracy. Też wszyscy szczepieni, po takich szybkich lizakowych testach z Niemiec - bo taki był wymóg wyjazdu. No ale wolałam sprawdzić, żeby nie było że kogoś naraziłam

reklama
Do góry