Z
zaz208622
Gość
Nawet nie zaczęłam [emoji2272]
Nie chciałam żebyś dalej pluła jadem [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was wszystkie !
Przychodzę do Was z nurtującym mnie pytaniem.
Od ponad dwóch lat staramy się z mężem o drugie dziecko. Wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszedł bladzioch, popędziłam od razu na betę a ona wynosi 30,020.
Wydaje mi się ona bardzo niska . Robiłam test ciążowy 4 dni wcześniej, ale był negatywny. Czy któraś z Was miała tak niską betę i ciąża rozwijała się poprawnie ? Jutro idę na kolejną betę, żeby sprawdzić przyrost , ale nie mogę już wytrzymać z tej niewiedzy. Tak się boje, że znów nic z tego
No i po co te złośliwości. Lepiej Ci ? . Wiem, że betę muszę powtórzyć i wiem jaki powinien być przyrost. Pytałam czy ktoś miał taką sytuację. Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie komentuj.To wątek dziewczyn które starają się o ciążę, jakim cudem mają więc wiedzieć czy ciąża rozwijała się poprawnie skoro w niej nie były? Jest tu masa wątków o becie, można też założyć własny.
Pierwszy wynik bety mówi, że jesteś w ciąży, zrób drugi po 48h - jak urośnie min. 66% to jest w porządku
No i po co te złośliwości. Lepiej Ci ? . Wiem, że betę muszę powtórzyć i wiem jaki powinien być przyrost. Pytałam czy ktoś miał taką sytuację. Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie komentuj.
A nie pomyślałaś o tym, że którakolwiek z dziewczyn może się starać o 2 lub kolejne dziecko i miała podobną sytuację. Po prostu chciałaś się przyczepić do czegoś i to zrobiłaś . Gratuluję ,mam nadzieję, że na sumieniu i w sercu lżej PozdrawiamTy też nie masz tu nic mądrego (odnośnie starań) do powiedzenia, a jednak nie mogłaś sobie odmówić
A nie pomyślałaś o tym, że którakolwiek z dziewczyn może się starać o 2 lub kolejne dziecko i miała podobną sytuację. Po prostu chciałaś się przyczepić do czegoś i to zrobiłaś . Gratuluję ,mam nadzieję, że na sumieniu i w sercu lżej Pozdrawiam
Witam Was wszystkie !
Przychodzę do Was z nurtującym mnie pytaniem.
Od ponad dwóch lat staramy się z mężem o drugie dziecko. Wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszedł bladzioch, popędziłam od razu na betę a ona wynosi 30,020.
Wydaje mi się ona bardzo niska [emoji29]. Robiłam test ciążowy 4 dni wcześniej, ale był negatywny. Czy któraś z Was miała tak niską betę i ciąża rozwijała się poprawnie ? Jutro idę na kolejną betę, żeby sprawdzić przyrost , ale nie mogę już wytrzymać z tej niewiedzy. [emoji29] Tak się boje, że znów nic z tego [emoji29]