reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja chodzę do szpitalnego laboratorium i płace 16 zł - wynik tego samego dnia w ciągu kilku godzin ☺️
Wow... U mnie w szpitalu beta 40 zł i następnego dnia trzeba sobie jeszcze przyjechać po wynik, bo nie ma online. Może i dobrze, że tak drogo, bo jakbym miała za 16 zł, to bym pewnie biegała codziennie od 8 dpo 😂

Wypoczęta? Nabrałaś sił?

Mam nadzieję, że wrzesień to będzie nasz miesiąc! 🤞🤞🍀🍀
No powiem szczerze, ze nietsety nie, bo mieliśmy przeprowadzkę i 2 wesela :D więc chyba teraz bardziej odpoczne, jak rozpakujemy kartony. I nawet na starania nie bylo chęci za bardzo, bo tacy wypruci jesteśmy... Więc ten miesiąc raczej małe szanse. Ale trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!

Wow... U mnie w szpitalu beta 40 zł i następnego dnia trzeba sobie jeszcze przyjechać po wynik, bo nie ma online. Może i dobrze, że tak drogo, bo jakbym miała za 16 zł, to bym pewnie biegała codziennie od 8 dpo 😂
8 dpo nie biegam ale jak szykuje się impreza to 10-12 dpo się zdarzało 😂 faktycznie wolę iść na betę niż robić testy z moczu - krótka piłka 😂

Hejka 😘
Ja od jutra 4 cykl z menopurem. I dokładamy znowu lamette.
Cykl trwał 23 dni i był kompletnie nie udany. Nie było pęcherzyka, nie było owulacji, nie było lutealnej to i @ przyszła jak sobie chciała. Ogólnie dupa.
No ale trzeba starać się dalej 🙂

Spokojniej nocy dziewczyny 😘
Jesteśmy w podobnej sytuacji, ja dzisiaj zaczynam 3 cykl z aromkiem, cykl trwał 26 dni, bez pęcherzyka, bez owulacji i ogólnie psia dupa ;)

Ja już tracę po mału nadzieję, że to się uda, zaczynam czytać o in vitro 🤷🏻‍♀️ Na pewno nie będę czekać i leczyć się np 3-4 lata, mam 31 lat i chcę mieć więcej niż jedno dziecko.. jak się nie uda naturalnie to będę próbować inaczej. Ale nie poddaję się tak czy inaczej :)

reklama
Cześć, mialyscie rację ciąży nie ma. Byłam ponownie u ginekologa. Mam przerośnięte endometrium, którego żaden wcześniejszy lekarz nie widział.. Dostałam calutka listę badań. Lekarz twierdzi, że niestety ale zajść nie mogę bo cykle najprawdopodobniej są bezowulacyjne. Do tego PCOS i IO. Wykończę się.

Do góry