Ja próbuje siebie nastraszyć in vitro. We wrześniu zacznę działać w tym kierunku. Może się jajeczka przestraszą.Dziekuje
chyba sama siebie nastraszylam tym badaniem
reklama
Passtelova
Fanka BB :)
Kurcze i chyba poszło spoko. Wolałabym żeby poszła źle, nie musiałabym się obawiać że na parę miesięcy będę musiała odłożyć starania ale decyzję mam mieć na dniach, więc zobaczymy...A ja mam pierwsza i jedyna która planuje w najbliższym czasie we wtorek
NattNatt
przyszły mi już wyniki większości hormonów i okazuje się, że te suplementy, które biorę i wydaje na nie fortunę faktycznie coś działają prawie wszystkie wyniki mi się unormowały DHEA-SO4 zawsze miałam ponad 2 razy podniesione teraz w normie, LH zawsze koło 13 teraz 7 i stosunek LH:FSH się poprawił, testosteron zawsze miałam powyżej normy teraz idealnie w normie. Tylko TSH nadal trochę za bardzo zbite, ale to kwestia letroxu i prolaktyna wyzerowana, ale lepiej jak jest wyzerowana niż za wysoka podobno
Ostatnia edycja:
staraczka_22
Cześć dziewczyny, u mnie do okresu został jakiś tydzień ale zapisałam się na czwartek do gin bo coś mi nie pasuje i się zastanawiam, czy się jakaś infekcja nie przyplątala do mnie. Chciałabym dodatkowo zrobić wymaz na chlamydie, mycoplasme i ureaplasme.
krasulkaa
A przypomnisz jakie suplementy bierzesz? Ja miałam podwyższona prolaktyne mierzona w rytmie całego dnia w ciągu dnia 17 a w nocy i nad ranem 27 i stosuje bromergon juz 3cykl z czego wyrównał mi cykl do 26 dni. A z hormonów to walcze troche z anty tpo i anty tg i testosteronem reszta okej.Uff przyszły mi już wyniki większości hormonów i okazuje się, że te suplementy, które biorę i wydaje na nie fortunę faktycznie coś działają prawie wszystkie wyniki mi się unormowały DHEA-SO4 zawsze miałam ponad 2 razy podniesione teraz w normie, LH zawsze koło 13 teraz 7 i stosunek LH:FSH się poprawił, testosteron zawsze miałam powyżej normy teraz idealnie w normie. Tylko TSH nadal trochę za bardzo zbite, ale to kwestia letroxu i prolaktyna wyzerowana, ale lepiej jak jest wyzerowana niż za wysoka podobno
NattNatt
Ja też miałam badaną prolaktyne i inne hormony dobowo i mi wychodziła bardzo wysoka powyżej 90 ja biorę dostinex raz na 2 tyg, a jeśli chodzi o suplementy to biorę Pregna Start, Ovarin, Miovalia Nac (3-7dc), ForMeds Prenacaps DHA i Koenzym Q10 + wit E, ale ja to wszystko biorę po odpowiednim przebadaniu wiem co mogę czego nie powinnam, żeby polepszyć, a nie pogorszyć bez tego lepiej nic nie braćA przypomnisz jakie suplementy bierzesz? Ja miałam podwyższona prolaktyne mierzona w rytmie całego dnia w ciągu dnia 17 a w nocy i nad ranem 27 i stosuje bromergon juz 3cykl z czego wyrównał mi cykl do 26 dni. A z hormonów to walcze troche z anty tpo i anty tg i testosteronem reszta okej.
Lwica1410
Cudne kreseczki. Gratulacje.Czesc dziewczyny
Bardzo Wam wszystkim Dziekuje za kciuki i dobre słowo
Dzis powtórzyłam test innej firmy.
Mam nadzieje, ze dwa testy nie oszukują. Czekam na wynik bety
milego dnia wszystkim
krasulkaa
Ja ogólnie mam zapalenie tarczycy i guzka ale nic do leczenia farmakologicznie tylko co pół roku sprawdzać. Tsh I ft3 ft4 wszystko w normie jednie ten anty tpo I anty tg skacze i testosteron. Gin mi też polecił ovarin a wcześniej endo suplementowac też hashimaforte . Ale teraz każdy nic nie brać I nie wiem co robić.. a bromergon mam że szpitala bo leżałam w Kutnie na obserwacji zbadaniu hormonów I wyszla hiperprolaktynemia tyle że bez większych obajwow tj wycieków z piersi itp. I tylko ten bromergon pół tabletki na noc i skończę niedługo. A przestać brać jak test pozytywny ale chyba się nie zanosi skoro przytulaski co chwilę a cykl 26 dni co miesiąc... ręce opadajaJa też miałam badaną prolaktyne i inne hormony dobowo i mi wychodziła bardzo wysoka powyżej 90 ja biorę dostinex raz na 2 tyg, a jeśli chodzi o suplementy to biorę Pregna Start, Ovarin, Miovalia Nac (3-7dc), ForMeds Prenacaps DHA i Koenzym Q10 + wit E, ale ja to wszystko biorę po odpowiednim przebadaniu wiem co mogę czego nie powinnam, żeby polepszyć, a nie pogorszyć bez tego lepiej nic nie brać
reklama
krasulkaa
Dzis 10dpo zobaczymy co przyniesie "urlop" bo akurat na urlopie wypadały płodne ktoś może dziś testuje czy coos
@Kropka.88 gratuluje
@Kropka.88 gratuluje
Podziel się: